BIST 10.209
DOLAR 32,39
EURO 34,80
ALTIN 2.400,85
HABER /  MEDYA

Hz. Muhammed STV dizisinde kamyonet kasasında

Samanyolu televizyonunda 'Şefkat Tepe' dizisinin iki hafta önce yayınlanan bölümündeki sahne konuşuluyor.

Abone ol

Şefkat Tepe'de ruh çağırma seansına benzeyen şekilde Hz. Muhammed'in, Sungurlar Timi'nin yanına gelmesi sosyal medyada tartışma konusu oldu.

İki hafta önce yayınlanan bu sahne, internet sitelerinde bugün haber konusu olurken, twitter'da dizi eleştiri konusu oldu.

ABD YAPIMI KAMYONET KASASINDA

Sungurlar ekibinin başındaki isim olan Serdar üsteğmen "Sungurlar timi acmize fakrimize mukabil Allah rasulü birazdan aramıza teşrif edecek. Kemali edeble efedimizi bekliyoruz. Ve birlikte salavati şerif getiriyoruz." diyor.

IŞIK HALESİ YANLARINDAN GEÇİP KAMYONET KASASINA GİDİYOR

Hz. Muhammed için sıraya geçen tim, hep bir ağızdan salavat getiriyor. Kordon Celil, "Ya Rasulalllah vatanımıza hoş geldiniz" diyor. Şahin komutan da yere diz çöküyor. Gökyüzünde beliren ışık halesi kasaya geliyor ve askerlerin yanından geçiyor.

Hz. Muhammed, gökten ışık halesi şeklinde iniyor ve Amerikan yapımı eski kamyonet kasasında hazırlanan tahtta oturuyor.

Daha sonra ışık halesinin bulunduğu kamyonet hareket etmeye başlıyor. Sungur timi peşlerinden koşuyor. Bir süre sonra araç duruyor. Serdar üsteğmen aracın altında yaralı olarak çıkıyor.

SERDAR KOMUTANI İYİLEŞTİRİYORrüya.jpg

Yayılan ışık, komutanın kafasındaki yaraya giriyor ve iyileştiriyor. Ardından Serdar üsteğmen rüyasından uyanıyor.

GÜLEN'İN HZ. MUHAMMED RÜYALARINA GÖNDERME Mİ?

Fethullah Gülen’in yayınlanan ses kayıtlarında Hz. Muhammed’in cemaat mensuplarının rüyasına girdiğine dair ifadeler yer almıştı. Temmuz ayındaki bir sohbetinde Gülen, "Hazreti Peygamber Türkçe Olimpiyatları'na katıldı, bunu da birçok gönül eri gördü" demişti.

"PEYGAMBER EFENDİMİZ SOSYAL MEDYADA TWEETLERİ İKİYE KATLAYIN BUYURDU"

Geçtiğimiz haftalarda internete düşen ses kayıtlarında Fethullah Gülen’le konuşan ve rüyalara dair rapor veren kişinin “Peygamber Efendimiz sosyal medyada tweetleri ikiye katlayın buyurdu; beraber buyurmuşsunuz. Bir de toplu namazlara iştirak etmişsiniz hocam” sözü çok konuşulmuştu.  Gülen’in de buna yanıt olarak "siz de öyle yapın" dediği iddia ediliyor.

rüya1.jpg

TWİTTER BU SAHNEYİ KONUŞTU