BIST 9.645
DOLAR 32,53
EURO 34,90
ALTIN 2.435,78
HABER /  EKONOMİ

Emrah'a büyük şok! Borsada dibe vurdu

Üç gün önce Twitter hisseleri borsada tepetaklak olunca Emrah yine zarar etti.

Abone ol

Üç gün önce Twitter hisseleri borsada tepetaklak olunca Emrah zarar etti. Kazancını emlak sektöründe değerlendiren Emrah, Twitter hisselerinin borsadaki hızlı yükselişine kayıtsız kalamamış Twitter'dan 5 milyon dolarlık hisse almıştı.

HİSSELER TEPETAKLAK OLDU

Milliyet'te yer alan habere göre, Perşembe günü itibarıyla şarkıcının hisseleri 12.5 milyon dolara çıktı. Üç gün önce kullanıcı sayısı artışı beklentilerin altında gelince, hisseler borsada tepetaklak oldu.

Twitter'ın açıkladığı rakamlar yatırımcıları pek mutlu etmedi. Emrah'ın hisseleri de 1 günde 3 milyon dolara yakın değer kaybıyla 9.6 milyon dolara indi.

KASIM AYINDA DA ZARAR ETMİŞTİ

Twitter’dan 5 milyon dolar ederinde hisse alan şarkıcı Emrah ise Twitter’ın hisse hareketlerinden bir yatırımcı olarak daha önce de etkilenmişti.

Emrah Twitter hisseleri aldıktan sonra şirketin kağıtları yüzde 78 oranında prim yaptı. Yani Emrah’ın 5 milyon dolar değerindeki hisselerinin değeri 8.9 milyon dolara çıktı.

Fakat şirket hisselerinin dünkü yüzde 13’lük çöküşünün Emrah’a kaybı 1.1 milyon dolar civarında oldu. Bu olumsuzluğa rağmen Twitter hissesi satın aldığı günden bugüne kadar 2.8 milyon dolar kazanan Emrah hâlâ kârlı durumda bulunuyor.

Twitter’da bir hesabı da olan Emrah’ın burada 132 bin takipçisi bulunuyor.