BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  DÜNYA

Türk işadamının başı fena derde girdi

Corendon Havayolları Şirketi'nin ortaklarından olan işadamı Atılay Uslu, Rusya'da Putin'in konutuna idrarını yapmaktan gözaltına alındı.

Abone ol

RUSYA- Hollanda merkezli Corendon Turizm'in sahibi Atılay Uslu'nun, Kış Olimpiyatlarının yapıldığı Rusya'nın Soçi kentinde fena derde girdi. Hollandalı kayakçıların altın madalya almasını kutlayan Uslu, Rus Devlet Başkanı Vladimir Putin'in konutunun duvarına işedi.

"BİR DUVARIN DİBİNE İŞEDİM, MEĞER PUTİN'İN SARAYIYMIŞ"

Hemen göz altına alınan işadamı olayı, "Akşam saatlerinde Heineken Hous isimli çadırda Hollanda Milli Takım sporcularının başarısını kutladık. Ardından çok acıktığımız için gece saat 02:00 gibi cadde üzerinde yemek yiyebileceğimiz bir yer ararken sıkıştım. Bir duvarın dibine işedim. O esnada 6 kadar komandonun hızla yaklaştığını fark ettim. Beni yaka paça tutukladılar. Sonradan öğrendik ki ihtiyacımı giderdiğim yaptığım yer, Putin'in sarayıymış" sözleriyle açıkladı.

atilay-uslu,-ceo-from-corendon.jpg 

1 SAAT SORGULANDI

Bir saat sorguda tutulan Uslu'nun tüm eşyalarına el konuldu. Sorgudan önce cüzdanında bulunan 3 bin euronun bin eurosunun kaybolduğunu belirten Uslu, serbest bırakılmasının ardından kaybolan bin eurosu içi şikayette bulunmadı. İş adamının gözaltına alınmasının nedeni, çeşitli gazetelerde 'Putin'in sarayının duvarına işemesi' olarak gösterildi.

a_4124.jpg