BIST 10.159
DOLAR 32,22
EURO 35,19
ALTIN 2.480,69
HABER /  GÜNCEL

Hürriyet'in "Manşet"ine ne oldu?

Hürriyet'in Manşet'inin başına gelenler deyim yerindeyse pişmiş tavuğun başına gelmedi. Hürriyet'iin Manşet'i bunalıma girinci editörlerden birisi devreye girdi!

Abone ol

Sabah Yazarı Hıncal Uluç "Gelişim'in Cim Bom'u.." başlıklı yazısında Hürriyet'in yazı işlerinde beslenen Manşet isimli köpeğin başına gelenleri yazdı!

Yazı : Hıncal ULUÇ
www.sabah.com.tr

FATİH, Hürriyet'in Manşeti'nin başına gelenleri anlatmış.. Manşet, bir köpek.. Golden Retriever.. Gazeteye almışlar. Fatih itiraz etmiş o zaman.. "Evim tamirde iken Afgan tazımı gazeteye getirmiştim, iki ayda çöktü hayvan" diye.. Dinlememişler. Manşet de çökmüş sonunda.. Bunalıma girmiş.. Editörlerden biri alıp evine götürmek zoruna kalmış..
Yani..
İş yerinde köpek yaşamaz!.. mı?..
Cim Bom Gelişim yayınlarında tam 8 yıl öyle mutlu yaşadı ki.. Bu sekiz yılın son bölümünde Fatih de orada idi üstelik.. Şahittir.
Bana kalırsa mesele işyeri, ev değil.. Mesele ilgi.. Cim Bom Gelişim'in sevgilisi idi.. Herkes öyle sever, peşinde öyle koşardı ki, hayvan evde bunalıma girerdi asıl ve Gelişim'e geldiğinde hem de nasıl mutlu olurdu..
Manşet, kendisini o kalabalık içinde yalnız hissetmiş demek..
Yalnızlıkların en kötüsü de odur.. Bunalıma o sokar asıl..
Kalabalık içinde yalnızlık!..