BIST 10.173
DOLAR 32,28
EURO 34,96
ALTIN 2.446,71
HABER /  GÜNCEL

Canlı yayında 'Can Suyu'

Galatasaray için kampanya başlatan eski yönetici Adnan Polat, canlı yayında kulübe 2 milyon 400 bin dolar toplayarak sarı-kırmızılı takıma can suyu buldu

Abone ol Ünal Aysal da futbolcular için para verdiğini söyledi.

G.Saray için dün gece canlı yayında para toplandı. Eski yönetici ve işadamı Adnan Polat'ın başlattığı "1500 kişiden 100 bin dolar" kampanyasında dün gece 2 milyon 400 bin dolar birikti. Polat, Star'da katıldığı Son nokta" programında G.Saray caimasına seslendi ve yardım isteğinde bulundu.

Canlı yayında kampanyaya destek verenler ise şöyle:

Adnan Polat, Ünal Aysal, Selahattin Beyazıt, Cemal Özgörkey, Oğuz Çarmıklı, Ayşe Gürsoy, Ali Kazaz, Orhan Yüce, Engin Karaşin, 1905 GSYİAD, Nevzat Kalkan, Tevfik Özer..

Bu arada Almanya'dan telefonla yayına katılan ve ismini açıklamayan bir kişi de G.Saray'a 500 bin dolar bağışta bulundu.

Cuma gününe kadar 12 milyon dolar toplayacaklarını belirten Polat, "Bu parayla öncelikle FIFA'ya olan borç ödenecek. Daha sonra ise futbolcuların alacakları verilecek" dedi.

Öte yandan telefonla yayına katılan Aysal'a "Futbolculara yapılacak ödeme için 1.5-2 milyon dolar verdiğiğniz söyleniyor doğru mu?" sorusuna "Kısmen ben verdim. Ben ve bir de G.Saraylı abimiz verdi" yanıtını verdi.