BIST 9.643
DOLAR 32,51
EURO 34,64
ALTIN 2.480,09
HABER /  MEDYA

Hülya Kuran'ın eşi Selami Kuran ile kızı ve oğlu! Kocasını gören babası sanıyor

ATV'de Esra Erol'un programında yer alan avukat Hülya Kuran eşi ve çocukları ile mutlu bir evliliğe sahip. Kocası Selami Kuran hukuk profesörü.

Abone ol

Esra Erol'un programında olaylara mesleği gereği olaylara hukuki olarak bakan Hülya Kuran merak ediliyor. Gelin hep birlikte Hülya Kuran'ın özel hayatına ve biyografisine bakalım.

Hülya Kuran özel bir avukatlık firmasında çalışıyor. Marmara Üniversitesi'nden 1996 yılından mezun olan Hülya Kuran aslen Çanakkaleli. Evli olan Hülya Kuran'ın biri kız biri erkek 2 çocuğu var. 

Oğlu Ahmet Kuran

Hülya Kuran'ın oğlu Ahmet Kuran, geçtiğimiz günlerde doğum gününü kutladı. Annesi Hülya Kuran onun fotoğrafını instagramından paylaşıp şunları yazdı:
-Sana ve ablana baktığımda ne kadar şanslı olduğumu görüyor ve şükrediyorum🙏🙏.Iyi ki doğdun benim canim oğlummm🖤Inanclarina değerlerine bağlı kalmaya devam et çok sev çok sevil hayat ve akademik başarın daim olsun😘Seni çok seviyorum " Sol yanim"🖤 Besiktaslim🦅

Hülya Kuran'ın kızı Zeynep Kuran
hülya kuran kızı zeynep kuran

Hülya Kuran'ın eşi kimdir? 

Avukat Hülya Kuran kendisi gibi hukukçu olan Selami Kuran ile evli. Eşi Selami Kuran bir hukuk profesörü. Genç kalmayı başaran Hülya Kuran'ı eşiyle görenler çoğunlukla babası sanıyor. 

hülya kuran kocası kimdir eşi selami kuran