BIST 10.345
DOLAR 32,23
EURO 34,77
ALTIN 2.463,44
HABER /  MAGAZİN

Hülya Avşar son noktayı koydu

Hülya Avşar Tarkan'la arasında geçen tartışmaya son noktayı koydu. İşte Avşar kızının açıklamaları

Abone ol

Güzel şarkıcı Hülya Avşar basın mensuplarının Tarkan'la ilgili sorduğu sorulara "Ona çok kızgınım ve sinirliyim ama böyle şeylerin başına gelmesini istemem. Öyle bir şey olduysa da geçmiş olsun. O konu öyle geçti gitti. Ben Tarkan meselesini kapattım. Ben unuttum gitti" diye cevap verdi.

Seksi elbisesiyle herkesi büyüleyen Avşar kızı dansçılarıyla birlikte, yatağa girip şarkılarını dans ederek yataktan seslendirdi. Sahne sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Avşar, Tarkan'ın mahkemesi hatırlatıldığında "Ona çok kızgınım ve sinirliyim ama böyle şeylerin başına gelmesini istemem. Öyle bir şey olduysa da geçmiş olsun. O konu öyle geçti gitti. Ben Tarkan meselesini kapattım. Ben unuttum gitti" diye cevap verdi.

Avşar kızı, hayatında kimse olmaması hakkında ise "Her şey kısmet, ben sevgili olsun diye sevgili bulacak bir kadın değilim. 13 yaşında kızım var. O her şeyden önce geliyor. Onu kıracak bir şey yapmak istemiyorum. Çok âşık olmam lazım yoksa ben böyle yalnız vaziyette hayatıma devam edeceğim. Çok âşık olmak da zor galiba. Ben böyle bir şey hissetmiyorum. Acaba bende bir anormallik mi var? O kadar dolu geçiyor ki. İşlerime verdim kendimi çok yoğunum" dedi.