BIST 9.530
DOLAR 32,47
EURO 34,86
ALTIN 2.477,63
HABER /  GÜNCEL

Hayır cevabını aldı katliam yaptı

Boşandığı eşiyle barışmak için kayınpederinin evine giden koca, yine tartışınca belindeki silahına sarıldı.

Abone ol

Eski eşi Sevgi Ulu, Annesi Emine Ulu, Babası Alaattin Ulu'yu vurarak öldürdü. Eski eş Metin A. daha sonra tabancayla kendini vurarak intihar etti.

Metin A., sabah erken saatlerinde boşandığı eşi Sevgi Ulu'nun Binevler Mahallesi'ndeki baba evine gitti. Burada eski eşler arasında tartışma çıktı. Metin A., tabancayla eski eşi Sevgi Ulu, annesi Emine Ulu ve babası Alaattin Ulu'yu vurarak öldürdü. Eski eş daha sonra tabancayla kendini vurarak intihar etti.

Sabah erken saatlerinde meydana gelen olay, öğleden sonra 14.00 sıralarında fark edildi ve polise bildirildi. Olay yerine gelen polis, 4 ceset ile karşılaştı.

Çiftin İzmir'de yaşadıkları, 3 çocuklarının bulunduğu ve bir süre önce boşandıkları, Sevgi Ulu'nun Turhal'a baba evine döndüğü öğrenildi. Metin A.'nın eski eşi ile barışmak için geldiği ancak anlaşmazlık çıkınca boşandığı eski eşi ile kayınpeder ve kayınvalidesini öldürdükten sonra intihar ettiği belirtildi.

Cesetler, yapılan incelemenin ardından Turhal Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.