BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Hülya Avşar müteaahhit oldu

Ünlü şarkıcı Hülya Avşar, Beykoz Riva’daki 9 bin metrekarelik arazi üzerine inşa edeceği 20 villanın yapımına yakında başlıyor.

Abone ol

Avşar’ın yapacağı evlerin en büyük özelliği ekolojik olması. Proje öncesi yaptığı araştırmalarda yapı malzemeleri ve enerji kullanımı konusunda Alman modelini benimseme kararı alan Avşar’ın evleri doğayla uyum içinde olacak. Tanesi 750 bin dolar civarı fiyattan satılması düşünülen Avşar Villaları’nın iç dekorasyonu ise Helin Avşar’a emanet edildi. Moda dünyasında boy gösteren Helin bu amaçla bir grup iç mimarla çalışacak. Hatta Helin Avşar inceleme yapmak üzere önümüzdeki günlerde Almanya’ya gidecek.

Güneş enerjisi kullanılacak

Evlerde ahşap, alçı ve cam gibi malzemeler ağırlı olarak kullanılarak güneş enerjisinden en yüksek derecede enerji sağlanacak.

Villaların yapımında kimyevi maddelerden arındırılmış malzemelerden yapılan boyalar kullanacak.

Atık sular sürekli kontrol edilecek ve kullanılacak özel arıtma sistemiyle çevreye en az zararın verilmesi hedeflenecek.

Çevre düzenlemesi sırasında beton yapılar asgari düzeyde yapılarak daha çok yeşile ağırlık verilecek.

Kaya haftanın iki günü bizde

‘Hadİ Paylaşalım’ isimli programa katılan Avşar, eski kocası Kaya ve evliliği ile ilgili ilginç açıklamalarda bulundu:

Evlilik bu çağın kurumu değil. Bazı şeylere mecburmuşuz gibi bir hal veriyor.

Kaya “Eve başka bir erkek girecek mi, Zehra başka bir adama baba diyecek mi” diye sordu. Ben de “Asla bu eve girmeyecek. Bir erkek arkadaşım olursa beraberliğimi evin dışında yaşarım” dedim.

Boşandıktan sonra Kaya’ya “Haftada iki gün evde kalır mısın” dedim. O da seve seve kabul etti. Zaten şahsi eşyalarının yarısı hâlâ benim evimde.

Kaya’yı bir eşten ziyade arkadaş gibi görüyorum. Zehra da memnun. Şimdi daha güzel bir aileyiz.

Zehra “Benim yüzümden mi babamla boşandınız” diye sordu. İlk defa o gün çok ağladım.

Boşanmasaydık bir çocuk daha yapacaktım. Boşanınca bu hevesim kursağımda kaldı. Ahlaki değerleri zorlamadan Kaya’dan yeniden çocuk sahibi olabilirim.

Haber: Özlem Uçar
Kaynak: www.aksam.com.tr