BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Şener'in evliliği nasıl yıkılıyordu?

Devlet Bakanı Abdüllatif Şener'in evliliği tam anlamıyla direkten döndü. Gece yarı gelen bir telefon nedeniyle mağdur olan Şener, evliliğini kurtarmak için akla karayı seçti.

Abone ol

Devlet Bakanı Abdüllatif Şener’e, Van Rektörü Yücel Aşkın’ı sormayı mı düşünüyorsunuz? Vazgeçin derim. Çünkü “Aşkın” yüzünden Bakan Şener’in az daha evliliği yıkılıyordu. Nasıl mı?

Gecenin bir vakti Bakan Şener ve eşi Berrin Hanım uyurken telefon çalar. Abdüllatif Bey hemen yatağın yanında bulunan telefonu açar ve başlar konuşmaya: “Tamam Aşkın... Öyle değil Aşkın..”

Telefonun sesine Berrin Şener de uyanır. Önce her zamanki telefonlardan biri diye düşünür ama Abdüllatif Bey’in, “Aşkım” hitabını duyunca kulaklarına inanamaz. Berrin Hanım “Neler oluyor” diye düşünürken, Bakan Şener, “Bak Aşkın...” diyerek kısık bir sesle konuşmayı sürdürür. Sinirleri iyice gerilen Berrin Hanım arkası dönük, yarım saat Bakan Şener’in telefonu kapatmasını bekler. Kapatır kapatmaz da hışımla eşine döner: “Kiminle aşkım aşkım diye konuşuyorsun?”

Bu defa şoka girme sırası Bakan Şener’dedir.

Çünkü telefonda konuştuğu kişi seçim bölgesi Sivas Koyulhisar’ın AKP’nin eski ilçe yöneticisi Aşkın Fırat’tır. Şener’le rahat rahat konuşabilmek için gece yarısı aramayı tercih etmiştir.

Eşinin uyanmaması için kısık sesle konuşan Bakan Şener “Aşkın” derken, Berrin Hanım uyku sersemi “Aşkım” anlamıştır. Ve kıyamet böylece kopmuştur.

Bakan Şener olayı hâlâ gülerek anlatıyor: “Allah’tan Aşkın’ı eşim tanıyordu, evlerine misafir olmuştuk. Ama Aşkın ismini o gün bugündür unutamam” diyor ve ekliyor: “Bu yüzden bana Aşkın demeyin...

Yazı: Deniz Güçer
Kaynak: