BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  SPOR

Horozlar Cimbomu bekliyor

Denizlispor ligdeki kötü gidişlerine Galatasaray maçıyla dur demek niyetinde

Abone ol

Denizlispor, hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını günde tek idmanla sürdürüyor. Ligin ilk 4 haftasında sadece bir puan alabilen ve puan cetvelinde son sırada bulunan Denizlispor, Galatasaray'ı yenerek hem ilk 3 puanını almak hem de bu sezon ilk kez karşısına çıkacağı taraftarlarına galibiyet hediye etmek istiyor.

Gümüşler Haluk Ulusoy Tesisleri'nde Teknik Direktör Faruk Hadzibegic yönetiminde yapılan antrenmana milli takım kadrosunda bulunan Kamerunlu kaleci Soulaymanou Hamidou dışında tüm futbolcular katılırken, yeni transferler Zafer Şakar ve Brezilyalı Julio Cesar Mendes Moriera takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Yeşil-siyahlı futbolcular, antrenmanda ısınma ve top kapma çalışmasının ardından taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı. Antrenman öncesinde futbolcularıyla kısa bir görüşme yapan Teknik Direktör Faruk Hadzibegiç, ilk 4 haftada iyi futbol oynadıklarını, ancak bunu skora yansıtamadıklarını belirterek, Galatasaray maçından mutlaka puanla dönmeleri gerektiği uyarısında bulundu.

Galatasaray'ın büyük bir takım olduğunu herkesin kabul ettiğini belirten Teknik Direktör Faruk Hadzibegiç, "Ama bizi Galatasaray değil, kendi durumumuz ilgilendiriyor. 4 haftada bir puan alabildik. Şartlarımızı zorlayarak daha fazla puan toplamamız gerektiğini biliyoruz. Galatasaray maçı her iki takım için de çok zorlu geçecek. Ben futbolcularıma güveniyorum. Bu maçtan yüzümüzün akıyla çıkacağız. Galatasaray ile hem içeride hem dışarıda oynamak zor. Rakibimiz bizim maçta çok zorlanacak ve istediğini kolay elde edemeyecek. Bizi kolay geçemeyecekler" dedi. Yeşil-siyahlı futbolcular Sedat Yeşilkaya ve Serhat ise ilk 4 haftada iyi futbol oynamalarına rağmen bunu skora yansıtamadıklarını belirterek, "İlk 4 haftada sadece bir puanımız var. Galatasaray maçında bu sezon ilk defa taraftarlarımızla buluşacağız. Taraftarlarımızın desteğiyle Galatasaray'ı yenerek iyi futbolumuzu puanla süslemek istiyoruz" diye konuştular.