BIST 10.252
DOLAR 32,27
EURO 34,78
ALTIN 2.407,99
HABER /  GÜNCEL

Horlamayı bitiren yöntem

Özel Bodrum Hastanesi'nde uygulanmaya başlayan yöntemle horlama sorunu sona eriyor.

Abone ol

Özel Bodrum Hastanesi'nde uygulanmaya başlayan yöntemle horlama sorunu yaşayan hastalar kısa sürede tedavi ediliyor.

Özel Bodrum Hastanesi'nde düzenlenen basın toplantısında, Başhekim Dr. Erkan Sevinç, Kulak Burun Boğaz Uzmanı Opr. Dr. Bülent Hafızali, radyofrekans cihazı ve tedavi şekli hakkında bilgi verdi. Opr. Dr. Hafizali, radyo frekanslarıyla küçükdilin kesildiğini, bu sayede nefes yolunu tıkamasını önlediklerini ve horlamayı engellediklerini söyledi.

Dr. Hafızali'nin, kampanya dahilinde salı ve perşembe günleri 15.00-16.00 saatleri arasında konuyla ilgili ücretsiz ön muayene yaptığı 'Radyofrekans Tedavisi Kampanyası' 31 Mart'a kadar sürecek. Başhekim Prof. Dr. Erkan Sevinç ise yaptığı açıklamada, operasyonun hastaya 945 YTL'ye mal olduğunu ancak 31 Mart'a kadar sürecek kampanya kapsamında 200 YTL'lik bir indirim söz konusu olduğunu açıkladı. Tedavi edilen ilk hasta 65 yaşındaki Feridun Subaşı ise tedavinin rahatlığını anlatarak, yıllardır çektiği sıkıntılardan 10 dakikada acısız ve sorunsuz kurtulduğunu dile getirdi.

Yapılan istatistiklere göre, erişkin insanların yüzde 20-25'i horlama sorunu yaşamakta. Günlük hayatta, genelde ciddi bir sağlık sorunu olarak görülmeyen ve hatta çoğu zaman espri konusu edilen 'horlama'nın aslında, zaman zaman ciddi sağlık problemlerinin habercisi olduğu kaydedildi.