BIST 10.320
DOLAR 32,26
EURO 35,06
ALTIN 2.467,80
HABER /  GÜNCEL

Hopa DSP ilçe teşkilatını fesh etti

Daha önce olağan genel kurulla yönetime gelen Hopa DSP yaklaş iki 2 yıl görev yaptıktan sonra 29 Mart yerel seçim arifesinde genel merkez tarafından ilçe teşkilatını fesh etti.

Abone ol

Daha önce olağan genel kurulla yönetime gelen Hopa Demokratik Sol Parti (DSP) yaklaş iki 2 yıl görev yaptıktan sonra 29 Mart yerel seçim arifesinde genel merkez tarafından ilçe teşkilatını fesh etti.

DSP Genel başkan yardımcısı genel merkez örgütü kurulu başkanı Melda Bayer imzalı Hopa DSP ilçe teşkilatına gönderdiği dilekçeyle ilçe teşkilatının fesh olduğunu bildirdi. Gönderildiği dilekçede fesh nedenini şöyle açıklandı:

“Genel merkez örgüt kurulunun 15/01/2009 tarihinde almış olduğu kararla tüzüğümüzün ve yönetmenliklerimizin gereklerini yerine getirilmediğinden ötürü DSP Hopa ilçe teşkilatı görevden alınmıştır." denildi.

DSP Hopa İlçe Başkanı Engin Aliefendioğlu ilçe teşkilatının görevden alınması ile ilgili nedeni hakkında şimdilik bir açıklama yapmayacağını belirterek ileriki günlerde açıklama yapabileceğini sözlerine ekleyerek, tek nedeni belediye başkanlığına aday çıkarmadığımız için bizleri görevden aldıklarını sözlerine ekledi.

Genel merkez tarafından fesh edilen DSP Hopa ilçe teşkilatına henüz yeni bir atama yapılmadı.