BIST 10.159
DOLAR 32,36
EURO 34,71
ALTIN 2.395,01
HABER /  GÜNCEL

AKPli Şimşek Kilis seçimlerinde iddialı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Elbeyli ilçe Belediye Başkan adayı Süleyman Şimşek, 29 mart yerel seçimlerinden büyük bir zaferle çıkacaklarını söyledi.

Abone ol

Şimşek, yaptığı açıklamada, Elbeyli ilçesinde seçildiği takdirde büyük projeleri devreye koyacağını belirterek, "Seçim beyannamem 34 maddeden oluşuyor. AK Parti Elbeyli Belediye Başkan adayı olarak söz veriyorum. 5 yıl içerisinde 34 seçim vaadimin tamamını yerine getireceğim" dedi.

Sözlerine "Elbeyli halkı yıllardan beri belediyecilik anlamında hizmet alamadığı kanaatindeyim, seçildiğim günden itibaren parti rozetimi çıkararak halka hizmet için çalışacağım.

Kilis milletvekili Hasan Kara, Hüseyin Devecioğlu, Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut, AK Parti İl Başkanı Ahmet Salih Dal ve ilçe başkanımızın ve Elbeylilerin desteği ile ilçemizde yatırım hamlesi başlatacağım. İlçemize hizmet edip etmeyecek kişileri ilçe halkı çok iyi biliyor. Düne kadar aday olmayacağını açıklayanlar, kafasından Elbeyli ilçesini çıkaranlar çıkmışlar, bugün adayım diyorlar. Ben de soruyorum, 5 yıldan beri neredeydiniz, ne hizmet yaptınız.

Ben Elbeyli ilçesinin kaderini değiştirmek için yola çıktım. Projelerimle geliyorum. AK Parti iktidarında yerel yönetimlerin iktidar partisinden seçilmesi çok önemlidir” diye devam etti.

AK kadroların belediyecilik alanında yaptıklarının ortada olduğunu kaydeden Şimşek, “Yerel seçimlerin sonuçları ilçemizin çehresini değiştirecektir. AK Parti olarak, yapacağımız projeleri anlatıyoruz. Bazıları laf üretiyor. Bizim iktidarımızda sokaklar, caddeler, parkların bakım ve temizliği eksiksiz yapılacaktır. Belediyemizin yapacağı her işte ve ihalede azami ölçüde tasarruf sağlayacak, yapılan her işi sağlam ve bir defada yapacak.

Belediyemizin gelir ve giderleri ile her icraatının ve ihalelerinin şeffaf olması sağlanacak. İlçe eşrafından belediye hizmetleri ve danışmanlık için İlçe İstişare Kurulu oluşturulacaktır. Halkın Belediye - tapu ve diğer devlet daireleriyle olan işlerinde her vatandaşa yardımcı olunacak, gerektiğinde bu işler için sekreterlik kurulacak.

Su, çevre temizlik ve her türlü tahsilatlar bilgisayar ortamında yapılarak usulsüz tahsilatların ve şaibelerin önüne geçilecektir.Müteahhit ödemeleri, maaş ve sair her türlü ödemeler gününde yapılacak. Esaslı hastalıklara ilişkin olarak zaman zaman halkın sağlık taraması yaptırılacak, gerektiğinde ilaç ve diğer giderlerine yardımcı olunacak.

İçme suyunun sağlıklı olması sağlanacak, gerektiğinde arıtma cihazıyla temizlenecek. İmar çalışması yapılarak hem müstakil konut, hem toplu konut hem de sanayi için müstakil arsalar üretilecek. Altyapısı yetersiz ve problemli olan sokakların tüm altyapısı derhal yapılacak. Şehir düzenlemesi ve peyzaj çalışması yapılacak.

Halkı veya esnafı rahatsız eden, yola ve sair kamu alanına zarar veren yerler bütçe imkanları ve talepler dikkate alınarak gerektiğinde yıkılacak ve müreffeh yerleşim alanları oluşturulacak.bulunmayan spor tesisleri (çim futbol sahası, voleybol ve basketbol sahaları) ile umumi hamam gibi eksik tesisler yapılacak.

Tarihi ve mübarek yerlere zaman zaman belediyemiz imkanları ölçüsünde katkılarıyla seferler düzenlenecek. Çağımızın ihtiyacı olan bilgisayar, yabancı dil, üniversiteye hazırlık kursları gibi konularda kültürel etkinlik yapılacak. Başarılı öğrenciler ödüllendirilecek. Spor alanında aktif faaliyetler yapılması ve bu sporcuların teşvik edilmesi sağlanacak, Elbeyli Spor Kulübüne gerekli tüm destek verilecektir.

Hasta ve yaşlılar için çevre köylerimizin de istifade edebileceği ılıca, sıcak su ve kaplıcalara maliyetine seferler konulacak. Yenilecek, içilecek veya umumun sıhhatine ilişkin hususlarda azami ölçüde denetim sağlanacaktır. Yoksul olup hiçbir kişi ve kurum tarafından ihtiyacı giderilemeyen yaşlı, hasta ve yoksullara her türlü yardımda bulunulacak” diye konuştu.