BIST 10.046
DOLAR 32,34
EURO 34,71
ALTIN 2.408,54
HABER /  GÜNCEL

Hüseyin Devecioğlu AKP adaylarıyla buluştu

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kilis milletvekili Hüseyin Devecioğlu, AK Parti'nin yerel seçimlerden büyük bir zaferle çıkacağını söyledi.

Abone ol


Milletvekili Devecioğlu, yaptığı açıklamada, seçim çalışmalarına katılmak için Kilis'e geldiğini belirtti.

Sözlerine "İl ve ilçe belediye başkan adaylarımız ile bir araya geldik. 29 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde AK Parti'nin büyük zaferle çıkması için herkes üzerine düşeni yapacaktır. Arkadaşlarımız ile yaptığı görüşmede genel merkezimizin yetkili organlarıyla koordineli çalışarak zaferle çıkması konusunda görüş birliğine varıldı. İlçelerimizin AK belediye anlayışında başkan adaylarının projelerin halkında bilgilendirilmesinin sağlanması konusunda çalışmalar yaptık.

29 Mart 2009 yerel seçimlerinden sonra AK belediyelerimizle hizmetlerin daha da artarak vatandaşlarımıza layık olduğu hizmetleri ayaklarına götürülecektir. AK Parti olarak biz her zaman halka hizmet için çalıştık. 2002 yılından beri yaptığımız icraatlar ortadadır. Kangren haline gelmiş olan sorunları bir bir çözdük. Çözmeye de devam edeceğiz" diyerek devam etti.

Birileri dedikodu üretirken AK Parti'nin icraat yaptığını belirten Devecioğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kilis ve ilçelerinde AK Parti olarak seçimleri kazanmak istiyoruz. Kilis'te, her seçimde olduğu gibi rekor bir oy almayı hedefliyoruz. AK Parti, hizmet ve proje partisidir. Birileri dedikodu üretirken, AK kadrolar Kilis'e ilçelerimize hizmet için çalışıyorlar.

AK Parti'de ben yaptım yoktur. Biz yaptık vardır. Yapılan hizmetler meydanda bizim yaptığımız hizmetlerin yüzde birini diğer siyasi partiler yapmış olsa seçim boyunca anlatırlar. Kilis genelinde 5 merkezde seçime giriyoruz. 3 ilçe bir belde bir de Kilis olmak üzere 5 yerin tamamını kazanmak için çalışıyoruz" diye konuştu.