BIST 10.337
DOLAR 32,25
EURO 34,72
ALTIN 2.402,83
HABER /  GÜNCEL

Hooijdonk, herkesi şaşırttı

Hiçbir şeyi yokken birdenbire "Sakatım" diyerek Ankara'ya gitmeyen Hooijdonk dünkü idmanda turp gibiydi. Hooijdonk çift kaledeki performansıyla dikkat çekti.

Abone ol

Zorlu Ankaraspor deplasmanından galibiyetle dönerek avantajını sürdüren Fenerbahçe, bu hafta sonu oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Ankaraspor maçından bir gün önce aniden "Sakatım" diyerek kadroya alınmamasını isteyince herkesi şaşırtan Van Hooijdonk dünkü idmanda şov yaptı. Üç gün önce belinde şiddetli ağrılar olduğunu ileri sürmesine karşın, Hollandalı yıldızın dünkü antrenmanda hiçbir sakatlık belirtisi göstermemesi soru işaretlerine neden oldu. Tecrübeli futbolcunun, Daum'la yaşadığı sorunlar nedeniyle Ankara'ya gitmemek için sakatlığını "bahane" ettiği konuşuluyor.

ÜMİT KULAK ÇEKTİ!
Hooijdonk çift kale maçta hırslı oyunu ve attığı gollerle göz doldurdu. Ankaraspor maçının yıldızları Alex, Rüştü ve Deniz antrenmana katılmayarak salonda çalıştı. Eşinin doğumu nedeniyle Daum'un katılmadığı idmanı Koch yönetti. Alman kondisyoner, takıma önce tek pas, çift pas ve serbest pas antrenmanı yaptırdı. Top kapma çalışmasında zaman zaman sertlikler oldu. Kaleci Recep ile Luciano birbirlerine sert girdikleri için tartıştılar. Kemal de takım arkadaşlarından birine sert girince, kaptan Ümit, bu futbolcunun kulaklarından şakayla çekti ve "Biraz sakin ol Kemalciğim" dedi. Çift kale maçta Serhat attığı gollerle göz doldurdu.

KAYNAK: www.pasfotomac.com.tr