BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,81
ALTIN 2.442,08
HABER /  MAGAZİN

Hollywood starlarının grup seks iddiası

Ünlü Hollywood starı Brooke Mueller ile Charlie Sheen çiftinin, grup seks yaptıkları iddia edildi.

Abone ol

Almanya'nın yüksek tirajlı gazetesi bild, internet sitesinde yer verdiği bir haberinde, Hollywood yıldızları Brooke Mueller ile Charlie Sheen çiftinin, grup seks yaptığı ve aynı anda uyuşturucu kullandıkları yönünde iddiaların olduğuna yer verdi.

Haberde, ünlü çiftin grup seks yaptığını, aynı grupta olan ve adının açıklanmasını istemeyen bir kadın tarafından anlatıldığı belirtildi. Haberde, itirafçı kadının, "Brooke Mueller ile Charlie Sheen'le çok güzel eğlençeler yaşadık" sözleriyle grup seks skandalını anlattığına vurgu yapıldı.

Bild, Mayıs 2008'te evlenen Brooke Mueller ile Charlie Sheen çiftinin, dönem dönem farklı skandallarla gündeme geldikleri yorumunda bulundu. Son olarak grup seks yaptkları iddia edilen Brooke Mueller ile Charlie Sheen'in, on kişilik bir grup arasında eğlendikleri belirtildi.

Skandalı ortya atan kadının, herhangi bir hayat kadını olmadığı ve oldukça güzel olduğunu aktaran Bild, ünlü çiftin de yer aldığı on kişilik grubun aynı anda mı yoksa, ikiye bölünerek mi seks yaptıklarının anlatılmadığını belirtti.