BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Beşiktaş'ta transfer masası kuruldu

Beşiktaş'ta transfer sezonu dün resmen başladı. Dün yapılan idman sonrası, transfer masası kurup sözleşmesi sezon sonunda bitecek futbolcularla görüşüldü.

Abone ol

Beşiktaş'ta transfer sezonu dün resmen başladı. Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı, yönetici Cengiz Zülfikaroğlu ile Ümraniye'de idman sonrası transfer masası kurup sözleşmesi sezon sonunda bitecek futbolcularla görüştü.

Adalı'nın, menajer Tuncay Yanık aracılığıyla çağırdığı futbolcularla rakam konuşmadığı, görüşmenin "Ne düşünüyorsunuz?" havasında geçtiği ifade edildi. Kaleci Rüştü'nün fikrinin sorulması üzerine, "3-4 yıl daha oynamak ve jübilemi Beşiktaş'ta yapmak istiyorum" diyerek parasal konulara girmediği öğrenildi. Beşiktaş kaptanı İbrahim Üzülmez'in, "Biz Beşiktaş'ın askeriyiz. Fiyatlarda arkadaşlarla aramda uçurum oluştu, adaleti sağlayın yeter" karşılığını verdiği; Yusuf'un da ayrılmak istemediği ve para konuşmadığı bildirildi.

TORAMAN DA KALMAYA SICAK

Sözleşmesinin uzatılması için yıllık ücretinin 2 milyon Euro'ya çıkarılmasını talep eden İbrahim Toraman'ın ise, "Beşiktaş'ta sembol olarak kalmak istiyorum. Hak ettiğim parayı alacağımı düşünüyorum" mesajını verdiği öğrenildi. Beşiktaş'ta kalmak istediğini söyleyen Hakan Arıkan'ın sohbette "Menajerimle görüşmem gerek" dediği belirtilirken, Uğur ve Korcan'ın da sözleşme yenilemek konusunda sıcak davrandıkları kaydedildi. Adalı ve Zülfikaroğlu'nun ön görüşmeyi diğer komite üyeleri ve teknik direktör Mustafa Denizli ile değerlendirdikten sonra ikinci aşamaya geçecekleri öğrenildi.