BIST 10.267
DOLAR 32,31
EURO 34,77
ALTIN 2.408,84
HABER /  POLİTİKA

Bakan Aliye Kavaf'a acı haber

New York’ta katıldığı bir dizi toplantının ardından yurda dönen Bakan Aliye Kavaf, babasını kaybettiğini havaalanında öğrendi.

Abone ol

Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf’ın babası Niyazi Bostancı (83), bir süredir tedavi gördüğü hastanede yaşamını kaybetti. ABD temaslarının ardından Türkiye’ye dönen Bakan Kavaf, babasının vefat haberini, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda bir yakınının telefonuyla öğrendi. Birleşmiş Milletler’de 1-12 Mart tarihleri arasında düzenlenen Kadının Statüsü Komisyonu 54. oturumu çerçevesinde düzenlenen etkinliklere ve yuvarlak masa toplantılarına katılan Bakan Kavaf, temaslarını tamamlayarak sabah İstanbul Atatürk Havalimanı’na geldi. Atatürk Havalimanı VIP Salonu’na gelen ve telefonla konuşurken çok üzgün olduğu görülen Bakan Kavaf, acı haberin ardından hemen İstanbul’dan Ankara’ya döndü ve oradan da cenazenin defnedileceği Denizli’ye hareket etti. Baba Niyazi Bostancı, bugün Delikli Çınar Yeni Camisi’nde cuma namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Denizli Asri Mezarlık’ta toprağa verilecek. • CİHAN

ACISI YÜZÜNE YANSIDI

Bakan Kavaf babasının vefatını akrabalarıyla yaptığı telefon konuşmasıyla öğrendi. Kavaf, ayağının tozuyla Ankara’ya hareket etti.