BIST 10.320
DOLAR 32,20
EURO 35,10
ALTIN 2.464,61
HABER /  SPOR

Holigan taraftarlara teşekkür!

Ankaragücü oyuncuları Kayseri deplasmanın da olay çıkaran taraftarlarına teşekkür etti

Abone ol

Ankaragücü futbolcuları Kayseri deplasmanında olay çıkarıp sahaya koltuk atan taraftarlarına teşekkür ettiler ve "Galibiyeti onlar sayesinde kazandık" dediler.
Ankaragücü'nün, evsahibi Kayserispor'u 2-1 yenerek kümede kalma yarışında rahat bir nefes aldığı maçta çıkan olaylar ve yaşananlar hakkında konuk ekip futbolcularının yaptığı yorumlar "Futbolumuz ne hale gelmiş" dedirtti.

Konuk taraftarların tribündeki koltukları kırıp sahaya atmaları ve olayların önüne geçilememesi üzerine hakem Cüneyt Çakır soyunma odasına gidip oyuna 10 dakika kadar ara verdi. Tekrar başlayan maçta Ankaragücü Umut'un golü ile üç puanı aldı. Konuk ekip futbolcuları da bu galibiyette taraftarların çıkardığı olayların


önemli rol oynadığını itiraf ederken adeta olay çıkardıkları için seyircilerine teşekkürtmeleri şaşkınlık yarattı.

İbrahim Yavuz, "Maç 1-1 olduktan sonrabir gol daha yiyebilirdik. Taraftarlarımızın çıkardığı olaylar yüzünden oyunun soğuması lehimize oldu. Yaptıkları doğru değildi ama belki de galibiyeti kazandıran onlar oldu. Onlara teşekkür ediyorum" derken, kaleci Orkun da "Oyun, tam Kayserispor'un atak oynayıp gole daha yakın olduğu, bizim de sahamıza çekildiğimiz dakikalarda durdu. Kötü oldu diyemeyeceğim. Tabii ki, böyle olayların olmasını, yaşanmasını hiç kimse, hiçbir spor adamı, hiçbir futbolcu istemez. Ama oyunun soğuması rakibin şevkini kırdı. Oyun başlayınca durduğu andaki gibi gelemediler" açıklamasını yaptı.
Aktifhaber