BIST 10.479
DOLAR 32,26
EURO 34,90
ALTIN 2.427,98
HABER /  GÜNCEL

Hırsızlık operasyonuna 10 tutuklama

Aydın'da çeşitli ilçelerde hırsızlık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 19 kişiden 10'u çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Abone ol

Aydın'da polisin il merkezi ile Germencik ve İncirliova ilçelerinde 30 faili mechul hırsızlık olayıyla ilgili eş zamanlı düzenlediği operasyonlarda gözaltına alınıp, adliyeye sevk edilen 19 kişiden 10'u tutuklandı.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü, 6 aylık takibin ardından önceki gün il merkezi ile Germencik ve İncirliova ilçelerindeki 21 noktaya eş zamanlı hırsızlık operasyonu düzenledi. Operasyonlarda 19 kişi gözaltına alındı. Zanlıların ev, işyeri ve üzerlerinde yapılan aramalarda, 2 kurusıkı tabanca, bu tabancalara ait 13 fişek ve boş şarjör, bir av tüfeği ve 34 fişek, 500 gram esrar, çalıntı oldukları tespit edilen beş cep telefonu, bir altın zincir, bir çift altın küpe, üç altın yüzük, bir altın kolye, iki erkek kol saati, bir dizüstü bilgisayar, bir LCD televizyon, bir ses sistemi, bir fotoğraf makinesi ele geçirildi. Gözaltına alınan 19 zanlıdan 10'u, sevk edildikleri adliyede tutuklandı. Tutuklananlar Aydın E Tipi Cezaevi'ne gönderilirken, diğerleri tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Yapılan açıklamada 30 faili meçhul hırsızlık olayının aydınlatıldığı belirtildi.