BIST 10.471
DOLAR 32,73
EURO 35,08
ALTIN 2.434,14
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Kayseri Kent Konseyi'nin yeni başkanı kim?

Ömer Dengiz'in Ak Parti İl Başkanlığı'na getirilmesiyle boşalan Kent Konseyi Başkanlığı'na Mimarlar Odası Başkanı Hakan Mahiroğlu seçildi.

Abone ol

AK Parti İl Başkanlığı görevine getirilmesi nedeniyle istifa eden Ömer Dengiz'in yerine Kayseri Kent Konseyi'ne Mimarlar Odası Başkanı Hakan Mahiroğlu başkan seçildi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda öncelikle Kayseri Kent Konseyi Başkanlığı için seçim yapmak amacıyla divan oluşturuldu. Divan başkanlığına Nurettin Okandan, divan üyeliklerine ise Mevlüt Çakmak ve Ali Aydın getirildi.

Yapılan oylamada başkanlık için tek aday olan Kayseri Mimarlar Odası Başkanı Hakan Mahiroğlu Kayseri kent Konseyi'nin yeni başkanı oldu. Mahiroğlu'ndan boşalan Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeliği'ne ise Kent Konseyi'nde MÜSİAD Kayseri Şubesi'ni temsilen görev yapan Mevlüt Çakmak seçildi.

Hakan Mahiroğlu yaptığı konuşmada çeşitli sivil toplum kuruluşlarında aktif olarak çalışmalarına devam ettiğini belirterek "Doğup büyüdüğümüz topraklara vefa borcunu ödemek amacıyla başkanlığa aday oldum. Şahsıma göstermiş olduğunuz güvene teşekkür ediyorum" dedi.