BIST 10.471
DOLAR 32,76
EURO 35,09
ALTIN 2.455,42
HABER /  GÜNCEL

Hırsızın ar damarı çatladı

Karaman'da bir işyerini 5 günde üç kez soyan hırsızın son girişimi mal sahibini isyan ettirdi.

Abone ol

Karaman'da bir iş yerine 5 gün içinde 3 kez hırsız girdi. Son girdiklerinde kasada para bulamayan hırsızlar bu sefer tavuk çaldılar. Alınan bilgiye göre, Seki Çeşme Mahallesi Özel İdare İşhanı altındaki tavukçuluk firmasına kapıyı zorlayarak 25 ve 27 Eylülde hırsız girdi.

İlk seferde yaklaşık 500 YTL para çalan hırsızlar, ikinci girdiklerinde ise kasada bulunan 35 YTL civarındaki bozuk parayı aldılar. Aynı iş yerine gece giren kişi ya da kişiler bu sefer kasada bozuk para da bulamayınca birkaç tavuk alarak kaçtılar. İş yeri sahibi Duran Elma, 5 gün içinde iş yerinin 3 kez soyulması karşısında şaşkın olduğunu söyledi. Ramazan ayının ilk günü olması nedeniyle 24 Eylülde telaşlı bir gün yaşadıklarını ve o günün hasılatını kasada unuttuklarını belirten Elma, şunları kaydetti:

''500 YTL civarındaki parayı çalmışlar. Bir daha hırsız geleceğini tahmin etmiyordum. 2 gün sonra yine iş yerime girmişler, ancak bu sefer kasada sadece bozuk para vardı, onu çalmışlar. İkinci hırsızlık olayından sonra kasada bozuk para da bırakmadım.'' Elma, ''Dün gece dükkanıma yine girmişler, bozuk para da bulamayınca, dolaptan birkaç tane tüm tavuk alarak kaçmışlar. Hırsızların bu arsızlığına diyecek bir şeyim kalmadı. Tek söyleyeceğim, sadece tavukları afiyetle yesinler, bir daha benim dükkanıma gelmesinler'' diye konuştu.