BIST 9.943
DOLAR 32,45
EURO 34,79
ALTIN 2.443,96
HABER /  GÜNCEL

Hırsız oğlunu ihbar etti

Adana'da çanta çalan genci babası polise ihbar edip yakalattı

Abone ol

Adana'da bir araçtan çanta çalan genç, içindeki eşyalara evde bakmak isteyince babasına yakalandı. Baba İsmail Hakkı İ., hırsızlık yapan oğlu ile olaya karıştığı ileri sürülen arkadaşını polise ihbar etti. Oğlu yakalandı, yanındaki arkadaşı aranıyor.

Olay, merkez Seyhan ilçesi Debboy caddesindeki Askerlik Şubesi yanında yaşandı. İddialara göre, Subatay İ. arkadaşı "Edo" lakaplı Abdullah Ö. ile birlikte 01 HD 550 plakalı otomobilden iki çanta çaldı. Çantaları Alidede mahallesindeki evlerine getiren Subatay İ. ile arkadaşı Abdullah Ö., içine baktığı sırada babası İsmail Hakkı İ.'ye yakalandı. İki gence çantaları nereden aldıklarını soran baba İ., tatmin edici cevap almayınca polisi aradı. Bu arada, oğlu ile arkadaşı evden kaçtı.

İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, Subatay İ.'yi çantayı çaldığı yerin yakınında kurulan pazarda yakaladı. Arkadaşı Abdullah Ö. ise kaçmayı başardı. İçinde kredi kartları ile nüfus cüzdanları bulunan çanta, sahiplerine teslim edilirken Subatay İ. Hürriyet Polis Merkezi'ne götürüldü. Soruşturma sürüyor.