BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,91
ALTIN 2.431,24
HABER /  SPOR

Genç milli takım toplandı

20 Yaş Altı Genç Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosu, İstanbul'da toplandı.

Abone ol

Portekiz'de, 12-15 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek özel turnuvaya katılacak olan 20 Yaş Altı Genç Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosu, İstanbul'da toplandı.

Teknik direktörler Yücel Uyar ve Tuna Güneysu yönetimindeki genç milliler, katılacakları Madeira Turnuvası öncesi, Futbol Federasyonu'nun Riva'daki Milli Takımlar Turkcell Tesisleri'nde bir araya gelmeye başladı.

Aday kadroda şu sporcular yer alıyor:

Tevfik Köse (Ankaraspor), Atilla Özmen (Beşiktaş), Sadrettin Fırat Kocaoğlu (Galatasaray), Kadir Keleş (Trabzonspor), Uğur Demirok (İstanbulspor), Yasin Görem Arslan, Hüseyin Tok (Sakaryaspor), Anıl Taşdemir (Diyarbakırspor), Yaser Yıldız (Kartalspor), Erkan Ferin (Orduspor), Emre Balak (Samsunspor), Sercan Kaya (Bucaspor), Zeki Korkmaz (İstanbul Büyükşehir Belediyespor), Umut Koçin (Armania Bielefeld), Deniz Yılmaz (Bayern Münih), Mehmet Boztepe (Borussia Dortmund), Ömer Özçelik (Feyenoord), Ferhat Bıkmaz (Hannover 96), Tufan Tosunoğlu (Duisburg), Ozan Yılmaz (Wattenscheid 09).

Ev sahibi Portekiz'in yanı sıra, Finlandiya ve Madeira Adaları'nın da yer alacağı turnuvada, Türkiye ilk maçını 12 Şubat Salı günü Madeira Adaları ile oynayacak. Milliler 13 Şubat Çarşamba günü Finlandiya, 15 Şubat Cuma günü de Portekiz ile karşılaşacak.