BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Hiç mi güzel görmedin!

Playboy Güzelleri gelmiş diye bir söylenti yayıldı. Önü alınamadı.

Abone ol

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, hafta sonu dünyanın en ünlü erkek dergisi Playboy'un modellerinin Halikarnas iskelesinde üstsüz güneşlenip mangal keyfi yaptığı söylentisi yayıldı.

Söylentiye göre kızlar denizden gelmişler ve lüks bir yattan inmişlerdi. Tabii meraklılar iskeleye akın etmekte geç kalmadı. Yerli turistlerin yanı sıra yabancı turistler de iskeleye yakın bir yerde durarak fotoğraf ve görüntü çekti. Bu sırada güzeller iskele üzerinde vücutlarını cömertçe sergilemekten çekinmedi.

TANGASININ ALTINI DA ÇIKARDI

Üstsüz bir güzel, mangal keyfi sırasında tangasının altını da çıkardı. Tangalı, mayokini, ipkinili güzelleri yakından görmek isteyenler, Halikarnas Disko'nun güvenlik görevlileriyle tartıştı. Görevliler meraklıları iskeleden uzak tutmak için çaba harcadı. Sonunda, birbirinden güzel kızların, Halikarnas'ın şov grubundan oldukları anlaşıldı.  Avrupa'nın en büyük diskoları arasında yer alan, 27 yıldır yerli ve yabancı turistlere çılgınca eğlenceler sunan diskoda, her gece yaklaşık 5 bin kişinin önünde seksi ve çılgın danslar yapan Rus, Moldovalı, Ukraynalı, Alman ve Hollandalı dansçıların ilk kez çıplak görüntülendikleri belirtildi.