BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Hep ısırarak sevmiş

İşkence yapılan 1 yaşındaki bebeğin annesi konuştu. Ayhan Arısoy, bebeği severken bile dövüyormuş.

Abone ol

BURSA'da, ağladığı için birlikte yaşadığı Ayhan Arısoy ve arkadaşı Tahir Avcı tarafından dövülüp kolu kırılan, vücudunda sigara söndürülen 1 yaşındaki Emir Deniz T.'nin annesi 17 yaşındaki B.T., “Yavrumun yanına gitmek istiyorum ama karşısına çıkmaya kendimi hazır hissetmiyorum'' dedi.

Oğlunu dövüp tanınmaz hale getiren Ayhan Arısoy ve Tahir Avcı’nın gerçekleri kendisinden sakladığını öne süren B.T., “Emir’i kendilerine verdiğim zaman hiçbir sıkıntısı yoktu. Oğlumu görünce şaşırdım. Bana kaza yaptıklarını söylediler. Gerçeği hastanede öğrendim. Kendilerinden şikayetçiyim. Onlar insan olamaz'' dedi.

Döverek severdi

Olay gecesine kadar Ayhan Arısoy'un, bebeği Emir Deniz T.'ye şiddet uygulamadığını öne süren B.T., “Ayhan, Emir'i istemezlik yapmadı. Ama çocuğumu hep hırpalayarak, canını yakarak sevdi. Emir'i severken, sürekli ısırıyor, hırpalıyordu. Kendisine neden böyle yaptığını sorunca ‘Ben çocukları böyle seviyorum’ diyordu. Uyarmama rağmen yine bunu yapıyordu. Demek ki intikam alıyordu'' diye konuştu.

Oğlunu kendisinin dövdüğü iddialarını kabul etmeyen B.T., “Bir anne, öz evladına bunu yapabilir mi? Üvey anne bile olsa, bunu yapmaz. Ben henüz 17 yaşındayım. Çocuk yaşta çocuğu olan bir kadınım. Çocuk çocuğuna kıyar mı ?'' diye konuştu.
     
EVLATLIK VERİLMESİNİ İSTEMİYORUM

Yurtiçi ve yurtdışından pek çok ailenin çocuğu Emir Deniz T.'yi evlatlık istemesi ile ilgili olarak konuşan B.T., “Çocuğumun asla evlatlık verilmesini istemiyorum. Kendimi toparlayana kadar, devlet korumasında kalmasına bir şey demem. En kısa sürede kendimi toparlayıp, oğlumu almak istiyorum. Oğlumla yeni bir hayata başlayacağım'' diye konuştu.