BIST 10.740
DOLAR 32,20
EURO 35,00
ALTIN 2.503,03
HABER /  GÜNCEL

Hemşireyi saçından sürükledi

Kendini kaybeden adam hemşireyi fena dövdü, yerde sürükledi, tekmeledi.

Abone ol

İzmir'in Eskiizmir Semti'ndeki Umut Sağlık Ocağı'nda görevli hemşire 26 yaşındaki Asuman Akgün, 22 Temmuz Pazar günü, oğlunu pansumana getiren işportacı 25 yaşındaki Çetin Çubuk tarafından dövüldüğünü iddia etti. Şikayetçi olan hemşire Akgün, düzenlenen basın toplantısında yaşadığı olayı anlattı.

Saldırıya uğradığını söyleyen Umut Sağlık Ocağı hemşiresi Asuman Akgün, Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) İzmir Şubesi Başkanı Fahrettin Demirci ile avukat Olgun Soydan tarafından düzenlenen basın toplantısına katıldı. Olayın ardından semt karakoluna giderek kendisini dövdüğünü iddia ettiği Çetin Çubuk'tan şikayetçi olan ve Adli Tıp'tan 20 gün ‘iş göremez’ raporu aldığını söyleyen hemşire Asuman Akgün'ün avukatı Olgun Soydan, 22 Temmuz 2007 günü meydana gelen olayı anlattı. Çetin Çubuk'un 2.5- 3 yaşlarındaki çocuğunu pansuman yaptırmak üzere sağlık ocağına getirdiğini anlatan Soydan, şöyle devam etti:

“Müvekkilim ellerinde pansuman malzemesi olmadığını söyleyerek bu kişiden malzeme alıp gelmelerini istemiş. Saldırgan kişi öğlen arasında saat 12.30'da müvekkilim ve hekim arkadaş yemek yerken geri gelmiş. Yemek esnasında ‘Hizmet yapmıyorsunuz karpuz keyfi yapıyorsunuz’ diyerek müvekkilime saldırmış. Önce bir tokat atıp, ardından da saçlarından tutarak yere savurmuş, karnına tekme atmış. Boğuşma sırasında müvekkilim ‘Polis yok mu?’ diye feryat edince de sakin bir şekilde ‘Karakola birlikte gidelim’ demiş.'' Çetin Çubuk'un şikayete giden Asuman Akgün'le birlikte karakola da geldiğini anlatan avukat Olgun Soydan, “Karakolda çocuğu ağladığı için kendini kaybettiğini, gerildiğini ve pişman olduğunu söyleyip, özür dilemiş'' dedi.