BIST 10.267
DOLAR 32,24
EURO 34,78
ALTIN 2.413,83
HABER /  GÜNCEL

Helal olsun sana Semih Şentürk

Semih Şentürk şike soruşturmasıyla sıkıntılı günler geçiren Fenerbahçe'nin karagün dostuğu olduğunu herkese gösterdi.

Abone ol

Fenerbahçe'nin çok ekmeğini yediğini vurgulayan Semih Şentürk, 'Küme düşürseler de farketmez. İsteyen gider ama ben, para almadan aslanlar gibi oynarım. Bugüne dek aldıklarım bana yeter' dedi.

Daha önce Emre Belözoğlu’nun yaptığı, “İsterse küme düşürsünler. Son sözümüz Fenerbahçe” demesi ve para almadan yeni sözleşme imzalamaya hazır olduğunu söylemesinden sonra dün de Semih Şentürk’ten, Fenerbahçe’yi sevenlerin yüreğine su serpecek sözler geldi. 

BENİ SEMİH YAPAN TAKIMI YARI YOLDA BIRAKMAK YAKIŞMAZ

Bugüne kadar Fenerbahçe’nin çok ekmeğini yediğini ifade eden golcü futbolcu, “Ben, Fenerbahçe’de doğdum, Fenerbahçe’de ölürüm. Parada pulda gözüm yok. Bugüne kadar aldıklarımla idare ederim, hiçbir yere gitmem. Yurtdışından cazip teklifler gelse de, farketmez. Fenerbahçe’yi bu zor durumda yalnız bırakmam. İsteyen gider. Ben, para almadan aslanlar gibi oynarım. Küme düşürseler de farketmez. Düne kadar Fenerbahçe ekmek kapımızdı. Birkaç sene para almadan oynasak, batmayız ya. Fenerbahçe’nin bu dönemde bizlere ihtiyacı var. Beni Semih yapan takımımı yarı yolda bırakmak yakışmaz” diye konuştu. Semih, sadece kendisi değil, takımın kaptanları ve abileri olarak Volkan Demirel, Emre Belözoğlu, Gökhan Gönül gibi isimlerin de kendisiyle aynı düşüncede olduğunu sözlerine ekledi.