BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

İmam bu yaptığı ile herkesi şok etti

Üç çocuk babası imam, facebook'tan görüştüğü evli kadını kaçırdı.

Abone ol

Firari kadının kocası imamın, karısına büyü yaptığını öne sürerken, kızı ise utancından intihar etmeye çalıştı.

Tokat'ın Niksar ilçesine bağlı Kumçiftlik Köyü'nde 22 yıldır imamlık yapan 3 çocuk babası, 41 yaşındaki İsa Özyurt, sosyal paylaşım sitesi facebook'ta 2 yıldır görüştüğü kendisiyle aynı yaştaki evli Emine Karakaş'ı kaçırdı. Emine Karakaş'ın 20 yıllık eşi Fatih Karakaş ise savclığa başvururak, imamı şikayet etti.

İmamın eşine büyü yaparak kendisine bağladığını ileri süren Fatih Karakaş, "Eşim onunla çocukluktan beri tanışıyordu. 2 yıldır internet üzerinden görüşüyorlarmış. 3 gün izin alıp İstanbul'a gelmiş, izin kağıdındaki imza sahte. Evli bir kadınla kaçan imamdan ne olur" diye konuştu.

KIZI İNTİHARA KALKIŞTI

Öte yandan, imam İsa Özyurt'un, Fatih Karakaş'ın arabasını satın almak istediği, ancak arabanın eşinin üzerine kayıtlı olduğu, bunun üzerine Emine Karakaş'ın, "Arabayı alman için beni de alman gerekir" dediği iddia edildi. Emine Karakaş'ın eşine telefon açarak, "Ben İsa'yı çocukluğumdan beri seviyorum" dediği öğrenildi. Bu arada Emine Karakaş'ın babasının olayı duyunca felç geçirdiği, 20 yaşındaki kızının ise bileklerini keserek intihara kalkıştığı belirtildi.

İl Müftüsü Abdurrahman Koçak ise henüz imamla görüşmediğini belirterek, "İmamla görüştükten sonra ne gerekiyorsa yapılacak" dedi.

 

BİR KADIN CİNAYETİ DE VAN'DAN

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Süphan Mahallesi'nde yaşayan 3 çocuk sahibi Abdülbari (34) ve Gülnaz Erol (28) çifti arasında, geç saatlerde henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine cinnet getiren Abdülbari Erol, mutfaktan aldığı bıçakla eşinin boğazını kesti.

Eşini evde bırakarak komşusuna giden Erol'un, olayı komşularına haber vermesi üzerine konu polise bildirildi.

Kısa sürede olay yerine giden polis ekipleri, Gülnaz Erol'un yaşamını yitirdiğini belirleyerek, komşusunun evinde bulunan Abdülbari Erol'u gözaltına aldı.

Gülnaz Erol'un cesedi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından İpekyolu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

BOŞANMA DİLEKÇESİ İÇİN 5 TL ÇIKMAYINCA KARISINA NE YAPTI?

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

Adana'da şiddetli geçimsizlik yaşayan karı-kocanın boşanma isteği arzuhalcide son buldu. 5 TL'lik dilekçe masrafını ödememek için boşanmaktan vazgeçen işsiz koca, ikna edemediği eşini dövüp kolunu kırarak kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre, 10 yıl önce görücü usulüyle evlenen ve 3 çocuk sahibi Songül A.(30) ile Cumali A. (32), işsizlik ve ekonomik sorunlar nedeniyle şiddetli geçimsizlik yaşamaya başladı.
İddiaya göre, Songül A. tarlalarda çalışıp evin geçimini sağlamaya çalışırken kocası Cumali A. ise evde huzursuzluk çıkartmaya başladı. Şiddetli geçimsizlik yüzünde çift boşanmaya karar verdi.

DİLEKÇENİN BU KADAR PAHALI OLDUĞUNU BİLSEYDİM

Cumali ve Songül çifti, sabah saatlerinde Adana Adliyesi önündeki bir arzuhalciye boşanma dilekçesi yazdırdı. Arzuhalci dilekçeyi yazdıktan sonra Cumali A.'dan 5 TL dilekçe parası istedi. Yanında 5 TL para olmayan Cumali A., "Dilekçenin bu kadar pahalı olduğunu bilseydim boşanmazdım. Ben boşanmaktan vazgeçiyorum" diyerek eşini de alıp gitmek istedi.
Ancak Songül A. boşanmakta kararlı olduğunu belirterek, ücreti ödeyip adliyeye dilekçeyi vermek istedi.

SAÇLARINDAN TUTUP SÜRÜKLEDİ

Cumali A. ise eşine boşanmak istemediğini söyleyerek kolundan tutup götürmeye çalıştı. Bu sırada kadın boşanmak için ısrar edince eski adliye otoparkı yakınlarında Cumali A. eşini saçlarından tutup sürükleyerek götürmek istedi. Adana Merkez Komutanlığı'nın önüne kadar vatandaşların gözleri önünde eşini sürükleyen Cumali A. darp edip sürüklediği eşinin kolunu kırdı.

Acı içinde bağırıp kocasının elinden kaçan genç kadın, Merkez Komutanlığı'ndaki nöbet tutan askerlere sığındı. Cumali A. ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Genç kadın "Ne olur bana yardım edin kocam beni öldürecek" diyerek yardım istediği nöbetçi asker, Songül A'yı polise yönlendirdi. Kolu kırık olduğu halde polislerin yanına giden gen kadın, "Boşanmak istiyorum ama eşim beni dövdü dilekçe parası vermemek için boşanmaktan vazgeçti" dedi.

Polisler 112 Acil Servis'i arayarak ambulansı çağırdı. Bu arada kadın gözyaşları içinde yere yatarak sinir krizleri geçirdi. Karşısında basın mensuplarını görünce kaçmak isteyen kadını polis tutarak ambulansın gelmesini bekledi.

DAYAKÇI KOCA ARANIYOR

Daha sonra olay yerine gelen ambulansla kolu kırılan kadın, Adana Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Burada yapılan incelemede, kadının sağ kolunun iki yerden kırıldığı tespit edildi. Kadına hastanede yapılan müdahaleden sonra 5 Ocak Polis Merkezi'ne götürülerek ifadesi alındı. Kadın ifadesinde eşiyle şiddetli geçimsizlik yüzünden boşanmaya karar verdiklerini ancak dilekçe parasını vermemek için boşanmaktan vazgeçtiğini kendisi de vazgeçmeyince dövdüğünü kocasından şikayetçi olduğunu söyledi. Polis şimdi her yerde dayakçı kocayı arıyor.

AYRILDIĞI SEVGİLİSİNE TECAVÜZ ETTİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne başvuran 20 yaşındaki İ.K. eski erkek arkadaşı 31 yaşındaki Taner A'nın konuşmak için çağırdığı evde kendisine tecavüz ettiğini öne sürerek, şikayetçi oldu.

Bunun üzerine çalışma başlatan polis ekipleri, Taner A'yı Akarca Mahallesi'ndeki evinde gözaltına aldı.

Bu arada doktor kontrolünden geçirilen İ.K'nın vücudunda darp izlerinin olduğu öğrenildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Taner A. adliyeye sevk edildi.

KEZZAPLA BÖYLE İNTİKAM ALDI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Balıkesir'de 25 yaşındaki Nazmiye K., ayrılmalarından sorumlu tutuğu erkek arkadaşının yengesi Münevver Çakıcı'ya kezzapla saldırdı. Hastaneye kaldırılan Çakıcı'nın bir gözünü kaybetme tehlikesi bulunduğu bildirildi.

Kasaplar Mahallesi'nde, köy minibüslerinin kalktığı alanda, Nazmiye K. iddiaya göre erkek arkadaşı Polat Çakıcı'dan ayrılmasına neden olduğu gerekçesiyle Çakıcı'nın ağabeyi 34 yaşındaki Savaş Çakıcı ve eşi 26 yaşındaki Münevver Çakıcı ile tartışmaya başladı. Tartışmanın uzaması üzerine genç kız, yanında getirdiği kezzabı erkek arkadaşının yengesi Münevver Çakıcı'nın yüzüne fırlattı. Bir anda ortalık karışırken, Nazmiye K. olay yerinden kaçmaya başladı. İlk şoku atlatan Savaş Çakıcı, Nazmiye K.'yı yakalamak için peşinden koştu. Savaş Çakıcı'yı kadının peşinde koşarken gören jandarma ekipleri kendisini yakalayıp polise teslim etti. Nazmiye K. ise kaçıp ortadan kayboldu.

GÖZÜNÜ KAYBETME TEHLİKESİ VAR
Yüzü ve göğsünde yanıklar oluşan Münevver Çakıcı'ya ilk müdahaleyi olay yerinin hemen yakınında bulunan sağlık merkezindeki çalışanlarla vatandaşlar yaptı. Genç kadın ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Münevver Çakıcı'nın bir gözünü kaybetme tehlikesi olduğu ve bir başka hastaneye sevkinin düşünüldüğü öğrenildi. Basın mensuplarının hastanede görüntü alınmasına ise izin verilmedi.

Emniyet Müdürlüğü ekipleri Nazmiye K.'yı olaydan yaklaşık 4 saat sonra Balıkesir'in Bereketli Köyü'nde yakaladı.

MUHTAR DEHŞET SAÇTI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Küçükçekmece'de Mehmet Akif Mahallesi Muhtarı Naim Kangal, önceki gece yoldan otomobiliyle geçen Üstün Ağdoğan ile belirlenemeyen bir nedenle tartıştı

Kavgaya dönüşen tartışmada muhtar Kangal ile arkadaşları Ağdoğan'ı darp etti. Eve giden Ağdoğan, kardeşi Haydar ve Hüseyin'i de yanına alarak tekrar olay yerine geldi. Tekrar başlayan tartışmada Üstün Ağdoğan, Naim Kangal'a tokat attı. Bunun üzerine silahını çeken Kangal, Ağdoğan kardeşlere ateş açtı. Yaralanan Ağdoğan kardeşler Özel TEM Hospital'a kaldırıldı.

İlk müdahalenin ardından Hüseyin ve Haydar Ağdoğan Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ne sevk edildi. Özel TEM Hospital'da ameliyata alınan Üstün Ağdoğan hayati tehlikeyi atlatamadı. Naim Kangal polise teslim olurken, Ağdoğan kardeşlerin yakınları, muhtarın ve arkadaşlarının alkollü olduklarını, sebepsiz yere 3 kardeşe saldırdıklarını iddia etti.