BIST 9.080
DOLAR 32,39
EURO 35,00
ALTIN 2.325,63
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Hedef Erdoğan cemaate yedirmeyiz!

Cemaatin- AK Parti savaşında hizmetin hedefi dershaneler mi Erdoğan mı? Yeni Şafak yazarına göre perde arkasında Erdoğan'ı yeme operasyonu var.

Abone ol

İNTERNET HABER - Cemaat-AK Parti kapışması köşeleri de ateş topuna çevirdi. Artık kılıçlar çekilmiş, gömülü baltalar çıkarılmış vaziyette.

AK Parti cenahındaki yazarlardan Yeni Şafak si Ankara Müdürü de 'girmek istemediği' savaşa sarsıcı bir iddiayla dahil oldu.

"Hedef dershane mi Erdoğan mı" başlıklı yazısında Selvi, Cemaatin asıl amacının Erdoğan'ı tasfiye etmek olduğunu öne sürdü.

CEMAATİN ASIL HEDEFİ

'Yeni bir dayatma ile karşı karşıyayız" diyerek cemaatin propagandasını eleştiren Selvi, bu işin perde arkasında siyasi hesaplar olduğunu iddia ederek şöyle yazdı;


CEMAAT YAZARLARI
NE YAZDI?











"Bu tartışmaların iki hedefi var."

1-Cumhurbaşkanlığı seçimi. Başbakan'ın, Cumhurbaşkanlığı engellenmek isteniyor.

2-Erdoğansız AK Parti. Recep Tayyip Erdoğan köşke çıkarsa, Erdoğan'sız AK Parti'yi dizayn etme.

BİZ GÜLEN'E SAYGILIYIZ SİZ DE ERDOĞAN'A
HAKARET
ETMEYİN

Abdülkadir Selvi yazısında cemaatten gelen eleştirilere de ayar çekti. 'Camdan konakta oturanlar başkasının camına taş atmamalı' diyerek şunları yazdı;

"Bakın ben açık söyleyeyim. Recep Tayyip Erdoğan, Müslüman merhametine sahip bir Başbakan. O denli hakaretleri siz Mesut Yılmaz'a ya da Devlet Bahçeli'ye yapsaydınız da o Bakanlar Kurulu'nda, 'Paydaşlarıyla görüşme' kararı çıksaydı.

Bu tartışmalarda öncelikle, 'İslam ahlakına ve nezaketine' yakışan bir dil kullanmalıyız.
Hoca efendiden saygıyla söz ederken, Başbakan'a karşı da usturuplu bir dil kullanılmasını beklemek en büyük hakkımız.
Camdan konakta oturanlar başkasının camına taş atmamalı.

ERDOĞAN'I YEDİRMEYİZ

Hoca efendinin hizmeti de lazım Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliği de...Türkiye Erdoğan gibi bir lideri kolay bulmadı. Kaybetmeye de niyetimiz yok.

Genelkurmay'dan telefon açıldığında rengimizin attığı günlerden bugüne kolay gelmedik. Başbakan'ın güçlü liderliği sayesinde askeri vesayetin ayağımıza vurduğu prangaları parçaladık, tabuları birbiri ardına yıkmaya başladık.

Sezar'ın hakkı Sezar'a Erdoğan'ın hakkı Erdoğan'a.
Allah ondan razı olsun.