BIST 9.762
DOLAR 32,56
EURO 34,99
ALTIN 2.432,30
HABER /  POLİTİKA  /  HDP

HDP'nin seçim şarkısını Demirtaş söyleyecek

2015 genel seçimlerinde seçim mitingleri yapılacak meydanlarda kullanılacak HDP seçim şarkısını Selahattin Demirtaş seslendirecek...

Abone ol

2015 genel seçimlerine sayılı günler kala, partiler seçim propogandaları için son hızla çalışmalara başladı. HDP'nin seçim müziklerinin, partinin eş genel başkanı Selahattin Demirtaş tarafından seslendirileceği ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde saz çalıp türkü söyleyen HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş bu sefer de partisinin seçim şarkısında vokal yapacak.

HDP eş genel başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ başkanlığındaki heyet dün geç saatlere kadar liste çalışması yaptı.  HDP Genel Merkezi’nde gerçekleşen toplantıya DTK, HDK ve DBP eşbaşkanları katıldı.

selahattin-demirtas-secim-sarkisi.jpg

DEMİRTAŞ VOKAL YAPACAK

HDP’nin seçim kampanyasında kullanacağı şarkıya, üniversite öğrenciliği döneminde “Komabelangaz/ Grup Perişan” adlı müzik grubunda çalan ve söyleyen Selahattin Demirtaş’ın vokal yapması da gündemde.

İŞTE DEMİRTAŞ'IN DAHA ÖNCE ÇALIP SESLENDİRDİĞİ TÜRKÜ 'ŞU TEPE ĞULLU TEPE'Yİ DİNLEMEK İÇİN PLAYER'A TIKLAYINIZ


HDP’nin İmralı heyeti, hafta sonu ziyaret ettiği Öcalan’ın genel seçimlere ilişkin düşüncelerini, olası listelere ilişkin önerilerini toplantıda paylaştı. Öcalan’ın ziyarette HDP heyetine seçimlerde başarılar dilediği, barajın geçilmesi halinde Türkiye demokrasisinin ve politik ikliminin olumlu yönde değişeceği değerlendirmesi yaptığı belirtildi.