BIST 9.071
DOLAR 32,38
EURO 34,98
ALTIN 2.326,16
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

CHP'nin adayı İlhan Kesici'den ilk değerlendirme!

CHP seçim listesini YSK'ya teslim etti. CHP'de yeniden aday gösterilmeyenler kadar aday gösterilenler de konuşuluyor.

Abone ol

NESRİN YILMAZ
İNTERNETHABER-ANKARA

23'üncü dönem CHP milletvekili olan, 2010 yılında CHP'den istifa eden İlhan Kesici 2015 Genel Seçimlerinde yeniden İstanbul 1. bölge adayı. İlhan Kesici CHP'den aday olmasını internethaber.com'dan Nesrin Yılmaz'a değerlendirdi.

TÜRKİYE'NİN TOPARLANMAYA İHTİYACI VAR

Türkiye'nin şimdi yeniden bir derlenmeye, toparlanmaya ihtiyacı var. Türkiye'nin bir de normalleşmeye ihtiyacı var. Çok gerginleşti epey uzun bir zamandan beri. Böyle olunca da, bizim halkımız bir iktidar alternatifi ortaya çıkmadan mevcut iktidarı değiştirme istikametinde fazla istekli olmuyor. Bunun için de böyle ister tek başına, ister bir koalisyon ortağı olarak gözünü doyurabileceği bir iktidar alternatifi bulmaya çalışıyor.

BEN MEMNUNUM

Kemal Bey de bu son zamanlarda daha geniş bir yelpazede bir derleme toplama yapmaya çalışıyordu, benim partiye katılışım da bu münasebetle oldu. Hem Türkiye'nin normalleşmesine katkı sağlamak bakımından hem de özellikle ekonomiyle ilgili gelişmeleri yakından takip edebilmek bakımından böyle güzel bir gelişme oldu, ben memnunum, inşallah Türkiye güzel bir seçim geçirmiş olur.