BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MAGAZİN

Hazal Kaya o an rol yapmamış

Vahide Gördüm'ün kızı Feriha'yı canlandıran Hazal Kaya'nın dizide annesiyle vedalaşma sahnesinde gerçekten ağladığı öğrenildi İşte o haber...

Abone ol

"Adını Feriha Koydum" dizisinin başrol oyuncusu Vahide Gördüm'üm dizideki veda sahnesinde kızı rolündeki Hazal Kaya'nın gerçekten ağladığı ortaya çıktı

"Adını Feriha Koydum" dizisinin başrol oyuncusu Vahide Gördüm'e 20 Eylül'de göğüs kanseri teşhisi konmuştu. Hastalığın üçüncü evresinde olduğunu öğrenen ve vakit kaybetmeden tedaviye başlayan Gördüm, diziye veda etti.

Gördüm'ün son kez izleyici karşısına çıkacağı bölümün fragmanı yayınlandı. Altı ay sonra yeniden dizi kadrosuna dahil olacağını söyleyen Gördüm, senaryo gereği eski sevgilisinin ölüm haberini alacak ve İstanbul'dan uzaklaşmak için köyüne gidecek. Gördüm'ün bu sahneleri çekilirken tüm ekibin gözyaşlarına boğulduğu ortaya çıktı.

Vahide Gördüm'ün kızı Feriha'yı canlandıran Hazal Kaya'nın dizide annesiyle vedalaşma sahnesinde gerçekten ağladığı öğrenildi. Park sahnesinde Gördüm'ün 'Topraklarıma dönüyorum' sözleri çekimlerde hazır bulunan yapımcı Fatih Aksoy'u da dakikalarca ağlattı. Çekimler bittikten sonra ise tüm ekip Gördüm'e kocaman bir oyuncak ayı hediye etti.