BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Milli takım şok üstüne şok yaşıyor

Hırvatistan karşısındaki en büyük gol silahımız olan Burak Yılmaz, bugünkü zorlu mücadelede takım arkadaşlarını yalnız bırakacak.

Abone ol

Milli Takım Doktoru Cengiz Dinç, sol kasığında zorlanma olan ve dünkü idmana çıkmayan yıldız için 'Oynaması zor' dedi

Zagreb'den kötü haber var. Hırvatistan karşısındaki en büyük gol silahımız olan Burak Yılmaz, bugünkü zorlu mücadelede takım arkadaşlarını yalnız bırakacak.

Milliler'in dünkü idmanına katılmayan genç yıldızın durumu hakkında bir açıklama yapan Milli Takım Doktoru Cengiz Dinç "Sol kasığında zorlanma var. Sabah durumunu bir kez daha gözden geçireceğiz. Ancak oynaması zor gözüküyor" diyerek 26 yaşındaki oyuncunun bugün forma giyme şansının çok düşük olduğunu belirtti.

Burfak'ın yokluğunda Hiddink'in forvette Umut Bulut ve Kazım ikilisine şans vermesi bekleniyor.

TAKIMIN YARISINDAN FAZLASI OYNAMIYOR

HIRVATİSTAN'LA oynanan ilk maçta sarı kart görerek cezalı duruma düşen Arda, Emre, Hakan ve Sabri sarı kart cezaları sebebiyle forma giyemeyecekler. Sabri'nin aynı zamanda kalçasındaki yırtık nedeniyle sakatlığı bulunuyor.
BU oyuncunun yerine Trabzonspor'dan Serkan Balcı aday kadroya dahil olurken, Hırvatistan karşısında sakatlanan ve sağ uyluk iç bölgesinde ağrı ve gerilme hisseden Trabzonsporlu Giray Kaçar da kadrodan çıkarıldı ve yerine hiçbir futbolcu çağrılamadı.

MODRİC: TEHLİKELİ DURUMA DÜŞEBİLİRİZ

Hırvatistan'ın Tottenhamlı yıldızı Luka Modric, EURO 2012 play-off turu ilk maçında Türkiye'yi 3-0 yenmelerinin finalleri garantilemediğini, henüz yolun yarısında olduklarını söyledi. UEFA'nın resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, "Arkadaşlarım çok rahat davranmamalı. En önemli şey maça odaklanmamız. Çok tehlikeli bir duruma düşebiliriz. Ayaklarımız yere sağlam basmalı. Sonuçta Türkiye ile bir dostluk maçına çıkmayacağız" ifadelerini kullandı.