BIST 10.046
DOLAR 32,31
EURO 34,67
ALTIN 2.407,97
HABER /  GÜNCEL

Hayatının en acı haberini daha almadı

Batman’da, 9 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasında ağır yaralanan Leyla Aslangiray’ın 2 yavrusunun öldüğünden haberi yok.

Abone ol

6’sı çocuk 9 kişinin ölümü ile sonuçlanan trafik kazası yürekleri sızlattı. Aynı aileden 9 kişinin ölümüne neden olan kazada ağır yaralanan Leyla Aslangiray’ın Batman Bölge Hastanesi’ndeki tedavisi sürerken, yaralı annenin 2 çocuğunun öldüğünden haberdar olmadığı öğrenildi.

Batman’ın Kozluk ilçesinde yakınlarının kınasından dönenleri taşıyan Mustafa Çetiz’in kullandığı 72 AN 472 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Kozluk ilçesine bağlı Bekirhan beldesi eski yol girişinde 30 metre yükseklikteki uçuruma yuvarlandı. Kazada H.C. (67), Tuba (13), Nurcan (34), Asiye (7), Firdevs (4), Süreyya (6), Mustafa Çetiz (34) ile İlknur (4) ve Muhammet Aslangiray (3) hayatını kaybetti, Leyla Aslangiray (28) ise ağır yaralandı. Batman Bölge Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Leyla Aslangiray’ın tedavisi sürüyor.

Kınadan dönerken uçuruma yuvarlanan otomobilde hayatını kaybeden 9 kişi, akşam geç saatlerde toprağa verildi. Batman Bölge Devlet Hastanesi ve Kozluk Devlet Hastanesi’nde otopsileri yapılan cenazeler ambulanslarla Batman İkiztepe köyü mezarlığına getirildi. Kazada hayatını kaybeden H.C., Tuba, Nurcan, Asiye, Firdevs, Süreyya, Mustafa Çetiz ile İlknur ve Muhammet Aslangiray yan yana kazılan 9 mezara gözyaşları arasında yan yana defnedildi.
Kazada hayatını kaybeden 9 kişi için Beşevler Mahallesi’nde taziye çadırı açıldı. Beşevler Mahallesi’nde bulunan taziyeevi ve yanında kurulan taziye çadırı sabah saatlerinden itibaren ziyaretçi akınına uğradı.

Anne, babası ve kardeşleriyle birlikte Muhammed ve İlknur adlı çocuklarını da kaybeden Leyla Aslangiray’ın Batman Bölge Hastanesi’nde tedavisi sürüyor. Yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren acılı annenin çocuklarının öldüğünden haberi olmadığı belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.