BIST 9.671
DOLAR 32,59
EURO 34,85
ALTIN 2.495,27
HABER /  GÜNCEL

Hayat Bazen Tatlıdır 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

STAR TV'nin sevilen dizisi Hayat Bazen Tatlıdır'ın 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Hayat Bazen Tatlıdır yeni bölüm detayı, konusu ve oyuncuları haberimizde.

Abone ol

Öğretmenlik mesleğinin zorluğunu ve güzelliklerini konu alan Hayat Bazen Tatlıdır'ın 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Hayat Bazen Tatlıdır son bölümde, Hayat hoca, kardeşi için de tehlikeyi hiçe sayarak problemlere karşı doludizgin mücadele verdi. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Hayat Bazen Tatlıdır dizisinin konusu yeni bölüm fragmanı haberimizde.

HAYAT BAZEN TATLIDIR 5. BÖLÜM FRAGMANI

HAYAT BAZEN TATLIDIR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Oyuncu kadrosunda Anıl Tetik, Simay Barlas, Deniz Can Aktaş, Sevda Erginci , Lale Başar, Esin Gündoğdu, Gamze Topuz, Şamil Kafkas, gibi birçok oyuncunun rol aldığı Hayat Bazen Tatlıdır'ın 4. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Son bölümde şunlar yaşandı:

Hayat hocayı bekleyen büyük tehlike diğer öğrenciler tarafından da gözlemleniyor. Öğrencileri konusunda her türlü fedakarlığı göze almaya hazır olan Hayat hoca, kardeşi için de tehlikeyi hiçe sayarak problemlere karşı doludizgin mücadele veriyor. Hayat Bazen Tatlıdır'ın 4. bölüm fragmanında dikkat çeken diğer bir konu ise, Paşa'nın Hayat hocaya olan ilgisini açığa vurması oldu.

HAYAT BAZEN TATLIDIR KONUSU

Süreç Film / Ali Gündoğdu imzalı, Birce Akalay, Kanbolat Görkem Arslan ve Ufuk Özkan’ın başrolleri paylaştığı Hayat Bazen Tatlıdır’ın senaristliğini Gani Müjde yaparken, yönetmen koltuğuna Hamdi Alkan oturuyor. Pazar akşamaları ekrana gelecek dizide güzel oyuncu Birce Akalay, doğru bildiklerini savunan, idealist bir öğretmeni canlandıracak.

İdealist öğretmen Hayat!

Hayat Öğretmen, özel bir Lisede Edebiyat öğretmenliği yapmakta, kız kardeşi Gözde ise aynı okulda öğrenim görmektedir.

Zengin ailelerin çocuklarının eğitim aldığı bu okulda eski bir mafya babası olan Cerrah’ın kardeşi Koray’ın, Gözde’ye olan takıntılı aşkı sonucu Hayat’ın işine son verilir.

Hayat, kız kardeşini Koray’dan uzaklaştırmak için İstanbul’un diğer yakasındaki Gedikpaşa Anadolu Lisesi ile anlaşır.

Müdür Şerif Bey’in meslek etiğine uymayan hareketleri ve öğrencilerin haylazlıklarıyla baş edip yeni yerleştiği evinin çatlak ev sahiplerine rağmen huzur bulmaya çalışan Hayat ve kardeşi için zor bir hayat başlayacaktır artık.

HAYAT BAZEN TATLIDIR OYUNCULARI