BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Havaalanında Kewell çılgınlığı

Harry Kewell havaalanına indi ortalık karıştı. Taraftar futbolcuya hücum etti. Yıldız oyuncu alandan zor ayrılabildi.

Abone ol

Galatasaray’ın transfer bombası Kewell dün gece İstanbul’a geldi. Atatürk Havalimanı’nda çok sayıda taraftar tarafından coşkuyla karşılanan Avustralyalı yıldız bugün Florya’da imza atacak.

 

 Fotoğraflar için tıklayın  



Yönetici Haldun Üstünel ile birlikte Paris’ten gelen Avustralyalı yıldız Atatürk Havalimanı’nda çok sayıda taraftar tarafından “I Love You Kewell” tezahüratlarıyla karşılandı. Gördüğü yoğun ilgi karşısında oldukça şaşıran Harry Kewell havalimanı çıkışında oldukça zor anlar yaşadı.

Galatasaray TV'nin sorularını yanıtlayan Avustralyalı futbolcu şunları söyledi: "Yeni bir başlangıç ve yeni bir mücadele istiyorum. Takım arkadaşlarım ile tanışmak için sabırsızlanıyorum. Türk Futbolu çok yükselmekte, Türkiye ligi de öyle. Türk Milli Takımı çok büyük işler yaptı, yetenekli genç oyuncular var. Değişiklik ve yeni bir şans isityorum, onun için burdayım. Türkiye'de futbolun ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Ali Sami Yen'de futbol oynayacak olmaktan dolayı oldukça heyecanlıyım. Daha önce arkadaşlarım ile çok konuştum ve Türk Futbolu ile ilgili çok fazla bilgim var."

Cim-Bom’un İngiltere’nin Liverpool takımından transfer ettiği Harry Kewell dün akşam saatlerinde İstanbul’a geldi.