BIST 10.644
DOLAR 32,22
EURO 35,04
ALTIN 2.503,92
HABER /  POLİTİKA

Erbakanın durumu nasıl?

Recai Kutan "liderim" dediği Erbakan'ı ziyaret etti. Durumu hakkında bilgi edindi ve gördüklerini anlattı. Bakın Erbakan nasılmış?

Abone ol Saadet Partisi Genel Başkanı Recai Kutan, ''Kayıp trilyon'' davasında aldığı hapis cezasını Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Altınoluk beldesindeki konutunda geçiren, kapatılan Refah Partisi'nin eski genel başkanı Necmettin Erbakan'ı ziyaret etti. Kutan Erbakan için "Maşallah hala demir gibi" dedi.

Erbakan ile evinde yaklaşık 3 saat görüşen Kutan, daha sonra Partisi'nin Edremit İlçe Başkanlığının açılış törenine katıldı.

Kutan, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Necmettin Erbakan'a nezaket ziyareti gerçekleştirdiğini belirterek, ''Bizim bir numaralı vasfımız vefalı olmaktır. O bizim Milli Görüş'ün lideridir. Her zaman da lider olarak kalacak'' dedi.

Necmettin Erbakan'ı iyi gördüğünü kaydeden Kutan, şöyle konuştu:

''Bana sordular, 'Bu kadar zulme rağmen nasıl bu kadar ayakta durabiliyor' diye, ben de dedim ki 'İnancından ve tevekkül duygusundan.' Dolayısıyla maşallah hala demir gibi. Öyle yıkılma, edilme yok''

Recai Kutan, açılış törenin ardından kara yolu ile İzmir'e hareket etti.