BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Pavyondan çıkmış gibi...

Nihat Genç'in ekrana döndüğü belli oldu. Performansından bir şey kaybetmemiş. Bakın hangi vekile "pavyondan çıkmış gibi" dedi?

Abone ol

İNTERNETHABER
Nur Akman


Uzunca bir süredir ekranlardan uzak kalan yazar Nihat Genç Enver Aysever’in sunduğu Aykırı Sorular programına konuk olunca, eski performansından bir şey kaybetmediği anlaşıldı. Genç, milletvekili Dengir Mir Mehmet Fırat için "Adana pavyonundan fırlamış gibi konuşuyor" dedi.

EN MERAK ETTİĞİ SORU

Genç en merak ettiği soruyu şöyle açıkladı: "Şu anda birtakım insanları darbe yapmayı akıllarından geçirmiş olabilirler diye gözaltında tutuyorlar ama ya gerçekten darbe yapana neden dokunmuyorlar"

Nihat Genç'in bahsettiği kişi 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren'den başkası değildi. Üstelik Genç'e göre; Kenan Evren'in darbe yaptığını ispatlamaya gerek yoktu. Çünkü darbe yaptığı aşikardı.

HAZIR DARBECİ VAR, TUTUKLAYALIM!

Genç'in merakı da tam bu noktada başlıyordu. Yazar şunları söyledi:

Bu Taraf, Sabah, Yeni Şafak, Zaman yani AKP’nin yan medyası niçin şu soruyu sormuyorlar? "Burada hazır bir darbeci var, şu darbeciyi alalım, bir tutuklayalım" demiyorlar. Darbelere karşı mıyız, gelin Kenan Evren’den hesap soralım."

DENGİR MİR PAVYONDAN ÇIKMIŞ GİBİ

Hızını alamayan Nihat Genç Dengir Mir Mehmet Fırat'a da dokundurdu. "Dengir Mir Mehmet Fırat’ın konuşmaları, üslübu Adana’nın bir pavyonundan fırlamış ve gelmiş gelmiş gibi... Racon keser gibi siyaset yapıyor. Dayılık yapıyor. Siyaset kimlerin elinde diye düşünüyor insan" diye konuştu.