BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Yumruk yumruğa kavga ettik

Beşiktaş'ı sarsan kavganın taraflarından İbrahim Üzülmez'den çarpıcı açıkamalar. Kavga nasıl ve neden patlak verdi, hepsini anlattı.

Abone ol Beşiktaş'ta sular durulmuyor. Avusturya'daki kampta birbirleriyle herkesin gözü önünde yumruk yumruğa kavga eden İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toraman kadro dışında bırakıldıktan sonra ilk açıklama İbrahim Üzülmez'den geldi.

İbrahim Toraman ile birlikte İstanbul'a gönderilen İbrahim Üzülmez uçağa binmeden kısa süre önce Lig TV'den Atakan Kurt'un sorularını yanıtladı ve yönetimin vereceği her karara saygılı olduğunu da belirtti.

İşte Üzülmez'den çarpıcı sözler; "Çok konuşulacak bir konu değil. Kamplarda herkes kurallara uymak zorunda. Hocamız "terlikle inilmeyecek" dedi. Ben de "terlikle inme" dedim. O da bana "ayağımda yara" var, bana neden söylüyorsun dedi". Bende "o zaman gideceksin ve hocandan izin alacaksın" dedim. O da bana cevap verdi ve kavga ettik. Yumruk yumruğa girdik. Durup dururken kimseye saldırmıyoruz. Gene aynısı olsa aynısını yaparım pişman değilim. Sonu nereye giderse gitsin yaparım. Ben bu takımın kaptanıyım ve hocanın dediklerinin aksi olamaz. Bize İstanbul'a gideceğimizi söylediler doğru mu yanlış mı yönetim bilir. Ortada bir kavga var herkesin önünde olmuş olan yönetim me derse saygım var. Benim kimseye karşı bir art niyetim ya da "kaptanım ezeyim" diye birşey olmaz. Ama karşı taraf farklı görüyorsa, kendisini birinci kaptan görüyorsa ben onu bilemem. Benim de kulağıma gelen şeyler var ama bilemem. Disiplinin olduğu yerde başarı vardır. Ben bile terlikle inemem kaptanım ama inenemem. Hoca ne derse odur. Ben de hesabını sorarım. Konuşma tarzımız farklı olabilir. Sonuçta takımın kaptanlarısınız. Kızdığım birşey yok. Ben durup dururkren kavga çıkartmadım ki. Disipline uyulması gereklidir. Üzgün değilim. Yaşanılması gereken bir olay yaşandı. "Kal" derlerse kalırım, "git" derlerse giderim. Şimdi kafamı dinleyeceğim sonra bakacağız. Yönetim ne derse razıyım cezasına katlanacağız. Sinan abi de çok üzgündü kızgındı, "İstanbul'a gidiyorsunuz" dedi. Başımız üstüne. Kadro dışındaysak da ne yapalım kalırız. Ama söylüyorum bir daha olsa bir daha kavga ederim."