BIST 10.219
DOLAR 32,19
EURO 34,71
ALTIN 2.447,02
HABER /  GÜNCEL

Hava sıcaklıkları artıyor

Bayramda oldukça soğuk geçen havalar önümüzdeki günlerde 4 derece ısınacak. İşte bölge bölge haritalı hava durumu;

Abone ol

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nün son değerlendirmelerine göre, hava sıcaklığı yurdun iç ve batı kesimlerinde 2 ila 4 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgar, yurdun iç ve batı kesimlerinde güney ve güneydoğu, doğu bölgelerinde kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esecek.

BÖLGELERDE HAVA

Marmara Bölgesi: Parçalı ve az bulutlu, zamanla bölgenin batısı çok bulutlu geçecek. Sabah saatlerinde doğu kesimlerinde hafif sis görülecek.

Ege Bölgesi: Az bulutlu, zamanla kıyıları parçalı çok bulutlu geçecek. Sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte hafif sis görülecek.

Akdeniz Bölgesi: Az bulutlu ve açık, zamanla batısı parçalı bulutlu geçecek. Sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte hafif sis görülecek.

İç Anadolu Bölgesi: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte hafif sis görülecek.

Batı Karadeniz: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte hafif sis görülecek.
Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Rize ve Artvin çevreleri aralıklı yağışlı geçecek. Sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte hafif sis görülecek.

Doğu Anadolu Bölgesi: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Ardahan çevreleri aralıklı kar yağışlı geçecek. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte hafif sis görülecek.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi: Parçalı ve az bulutlu geçecek.

HARİTALI HAVA DURUMU

CUMA

CUMARTESİ

PAZAR