BIST 10.046
DOLAR 32,43
EURO 34,60
ALTIN 2.382,97
HABER /  GÜNCEL

Hava durumunu okumadan çıkmayın!

Yaz gelmek bilmedi. Bahar ayları iyice serin gidiyor. Peki haftasonu hava nasıl olacak? Okumadan çıkmayın!

Abone ol

Poyrazla serinleyen batı kesimlerde rüzgarın hızı pazar günü hafifleyecek ve hava tekrar ısınacak. Tüm ülkeye önümüzdeki hafta daha yüksek sıcaklıklar gelecek. Dikkat: 4 gün daha güneyde ve doğuda kuvvetli yağış var.

3 BÜYÜK ŞEHRİN HAVA DURUMU

İstanbul parçalı bulutlu ve rüzgarlı. Pazar günü rüzgar zayıflyacak.
Ankara güneşli ve 20 derece.
İzmir'de bugün bulutlanmanın arttığı güney ilçelerinde yağmur geçişleri olacak.
Adana ise pazara kadar aralıklarla yağmurlu.





BÖLGELERE GÖRE HAVA DURUMU

Bu hafta Marmara'yı sert poyraz soğutuyor. Hafta sonu hızını hafifletecek. Pazardan itibaren hem termometreler, hem de hissedilen sıcaklık 20 derecenin üzerine yükselecek.

Rüzgar İç Anadolu'da zayıf. Parçalı bulutlar bölgenin güneyinde daha fazla, Konya, Niğde, Kayseri'de kısa süreli yağmur var. Hafta sonu da yağmur bu kentlerde görülecek.

Ege’de rüzgar hızını düşürüyor. Yarın tamamen hafifleyecek, sıcaklık da yükseliş gösterecek. Bugün Muğla, Denizli, Afyon, Uşak arasında kısa sürelerle gök gürültülü sağanaklar bekleniyor.

Akdeniz'de pazara kadar hep yağmur var. Bugün Burdur’a ve Antalya'da Kaş-Kemer arasına kuvvetli yağış düşebilir. Hafta sonu ise Adana civarı ve Güneydoğu’ya çok kuvvetli yağış gelecek.

Doğu Anadolu sağanak yağmurlu. Sıcaklık yüksek, Nisan ayı ortlamasında seyrediyor. Pazar günkü yağmur kuvvetli yağacak.
Bugün Batı ve Orta Karadeniz güneşli, Doğu Karadeniz’de bulutlar fazla, Trabzon ve Rize’de yağış sürüyor. Yarın hava tüm Karadeniz’de yağışsız ve güneşli, sıcaklık hafta sonu artacak.