BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

Hava durumu yeni yağış uyarısı!

Hava durumu yeni hafta raporlarına göre Artvin ve Rize çevrelerinden şiddetli yağışlar görülecek. Meteoroloji son hava durumu raporunu yayınlandı. Peki İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Eskişhir ve Kocaeli'de hava durumu nasıl?

Abone ol

Hava durumu son raporları meteoroloji açıkladı. Yurt genelinde sıcaklıklar birkaç derece düşecek ve mevsim normallerinde seyredecek.

Rize ve Artvin çevrelerinde yerel olarak şiddetli sağanak yağış görülecek. Rize ve Artvin çevrelerinde kuvvetli yağış bekleniyor. Peki, İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Eskişhir ve Kocaeli'de hava durumu nasıl?

2 İLE ŞİDDETLİ YAĞIŞ UYARISI!

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan "meteorolojik uyarıda", bu geceden yarın öğleye kadar Rize ve Artvin çevrelerinde yerel olarak kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli yağışın beklendiği bildirildi.

Yağışların bin 300 metre üzerindeki yerlerde yoğun kar yağışı şeklinde olacağı kaydedilen açıklamada, heyelan, sel, ulaşımda aksamalar ve yıldırıma karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

İSTANBUL HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

Az bulutlu ve açık, zamanla doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve sabah saatlerinde bölgenin güney ve doğu kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. 2 ila 4 derece azalacağı tahmin ediliyor. Kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara kıyılarında kuvvetli (30-60 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.