BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,90
ALTIN 2.443,52
HABER /  GÜNCEL

Hava durumu il il en son tahminler

Meteoroloji son hava durumu tahminlerini açıkladı. İstanbul, Ankara, Bursa, İzmir, Konya, Eskişehir, Kayseri, Kütahya ve Sivas'ta en son tahminler internethaber.com'da

Abone ol

Meteoroloji'den gelen en son hava durumu tahminlerine göre Ankara'da kar yağışı çarşamba günü yerini güneşe bırakacak. İstanbul hava durumu tahminlerine göre ise kentte sıcaklıklar yarın ve pazartesi günü yükselecek.

Meteoroloji'den yapılan en son hava durumu uyarısı ise Ege bölgesine geldi. Ege Denizi'nde kuvvetli fırtına bekleniyor.

Geçen haftaki kar yağışından olumsuz etkilenen İstanbul, Ankara, Bursa, İzmir, Konya, Eskişehir, Kayseri, Kütahya'daki hava durumu tahminleri şöyle:

İSTANBUL HAVA DURUMU SICAKLIKLAR YÜKSELİYOR

Meteoroloji'nin 5 günlük hava durumu tahminlerine göre İstanbul'da yağmur yarın yerini az bulutlu bir havaya bırakacak. Sıcaklık değerlerinin 12 dereceye yükseleceği İstanbul'da pazartesi günü ise yağmur var.

istanbul-hava-durumu-sicakliklar-yukseliyor.jpg

ANKARA HAVA DURUMU KAR NE ZAMAN DURACAK?

Ankara hava durumu tahminlerine göre kentte etkisini sürdüren kar yağışı çarşamba günü kenti terk edecek. Yarın çok bulutlu bir havanın hakim olacağı Ankara'da en düşük sıcaklık eksi 7 derece olacak. Pazartesi günü ise Ankara'da karla karışık yağmur görülecek.

ankara-hava-durumu-meteoroloji.jpg

EGE'DE FIRTINA BEKLENİYOR

Ege Denizi'nde güney yönlerden esen rüzgarın, yarın 7-9 kuvvetinde "kuvvetli fırtına" şeklinde esmesi bekleniyor.

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Ege Denizi'nde güney yönlerden 4-6 kuvvetinde esen rüzgarın, sabah saatlerinden itibaren hızını artıracağı ve Kuzey Ege'den başlayarak 6-8 kuvvetinde "fırtına" şeklinde eseceği belirtildi.

Rüzgarın öğle saatlerinden itibaren ise 7-9 kuvvetinde "kuvvetli fırtına" şeklinde eseceği tahmine yer verilen açıklamada, oluşabilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin dikkatli olması istendi.

İZMİR HAVA DURUMU SICAKLIKLAR 14 DERECEYE YÜKSELİYOR

İzmir hava durumu tahminlerine göre kentte sıcaklık değerleri 14 dereceye kadar yükseliyor. Yarın az bulutlu bir havanın hakim olacağı İzmir'de haftanın ilk günü ise şiddetli yağışlar bekleniyor.

izmir-hava-durumu-sicakliklar-yukseliyor.jpg

BURSA HAVA DURUMU YARIN SİSE DİKKAT!

Geçen hafta kar yağışı ve soğuk havadan olumsuz etkilenen Bursa için yeni hava durumu tahminlerine göre yarın kentte sisli bir hava hakim olaccak. Pazartesi yağışların başlayacağı Bursa'da sıcaklık değerleri 10 dereceye kadar yükselecek.

bursa-hava-durumu-yarin-sis-var.jpg


ESKİŞEHİR HAVA DURUMU KAR ETKİSİNİ SÜRDÜRÜYOR

Meteoroloji'nin Eskişehir için yaptığı en son hava durumu tahminlerine göre kentte pazartesi ve salı günü kar yağışı etkisini sürdürecek. 

eskisehir-hava-durumu-son-tahminler.jpg

KÜTAHYA HAVA DURUMU TAHMİNLERİ

Kütahya hava durumu tahminlerine göre kar yağışı kentte etkisini kaybetti. Yarın sisli bir havanın hakim olacağı Kütahya'da salı günü sıcaklık 10 dereceye yükselecek. 

kutahya-hava-durumu-son-tahmin-meteoroloji.jpg

SİVAS HAVA DURUMU SICAKLIK EKSİ 10 DERECE

Sivas hava durumu tahminlerine göre kentteki soğuk hava etkisini sürmeye devam ediyor. Yarın çok bulutlu bir havanın hakim olacağı Sivas'ta en düşük sıcaklık eksi 10 derece olacak.

sivas-hava-durumu.jpg
KONYA HAVA DURUMU GÜNEŞ YÜZÜNÜ GÖSTERECEK

Meteoroloji'nin en son Konya hava durumu tahminlerine göre yarın kentte az bulutlu bir hava hakim olacak. Soğuk bir havanın görüleceği Konya'da yarın günün en yüksek sıcaklığı 0 derece olacak.
konya-hava-durumu.20150110203536.jpg
ÇARŞAMBA GÜNÜ HER YER GÜNEŞLİ OLACAK


Meteoroloji'nin yurt geneli 5 günlük hava durumu tahminlerine göre, çarşamba günü yurt genelinde az bulutlu hava hakim olacak. 

 hava-durumu-meteoroloji-son-uyari.jpg

ÇORUH NEHRİ BUZ TUTTU

Bayburt'ta soğuk hava nedeniyle Çoruh Nehri'nin büyük bölümü buz tuttu.

Kentte iki gün süren kar yağışı ve fırtınanın ardından hava sıcaklığının sıfırın altında seyretmesi, yaşamı olumsuz etkiliyor. Soğuk hava nedeniyle Bayburt il merkezinden geçen Çoruh Nehri'nin yüzeyinde buz tabakası oluştu.

Meteoroloji yetkilileri, kentte hava sıcaklığının bu gece sıfırın altında 22 derece ölçüldüğünü, soğuk havanın gelecek hafta da etkili olacağını belirterek, vatandaşların özellikle don olayına karşı tedbirli olmalarını istedi.

Yetkililer, Bayburt'ta hava sıcaklığının bu gece sıfırın altında 18, yarın ise sıfırın altında 14 derece olmasının beklendiğini kaydetti.