BIST 9.530
DOLAR 32,45
EURO 34,76
ALTIN 2.478,52
HABER /  MEDYA

Bu Tarz Benim pazartesi günü başlıyor

Bu Tarz Benim yeni bölümleriyle pazartesi günü TV8'de yeniden yayınlanmaya başlayacak. Show TV ile Bu Tarz Benim arasındaki kavga ise büyüyor.

Abone ol

Bu Tarz Benim 12 Ocak Pazartesi günü 15:30'da TV8 ekranlarında izleyici ile buluşacak. Bu Tarz Benim için, TV8 "gerçek jüri ve gerçek sunucu" vurgusu ile tanıtıma başladı.

Show TV'de düşük bütçesine rağmen sezon başından beri dev bütçeli dizilere reytinglerde meydan okuyan programın ekibi transfer olunca kanal ile yapım şirketi mahkemelik olmuştu.

SUNUCU EBRU AKEL OLDU

İsim hakkı kendilerinde kalan Show TV, yarışma için yeni jürilerle anlaştı. 19 Ocak'tan itibaren ekrana gelmeye başlayacak olan yarışmayı Ebru Akel sunacak.

Bu arada TV8'e transfer olan Bu Tarz Benim ekibi de aynı isimle eski sunucusu ve eski jürisiyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. 12 Ocak Pazartesi günü 15:30'da TV8 ekranlarında izleyici ile buluşacak olan Bu Tarz Benim için, TV8 "gerçek jüri ve gerçek sunucu" vurgusu ile tanıtıma başladı.

"Nerede nasıl giyinilir? En iyi ben bilirim" iddiasında bulunan yepyeni 14 yarışmacı Türkiye'nin En Tarz Kadını unvanını elde etmek için kıyasıya yarışacak.

Jüride Nur Yerlitaş, Ivana Sert ve Kemal Doğulu, sahne arkasında tüm tecrübesiyle Uğurkan Erez ve onlara sunumuyla eşlik eden Öykü Serter ile 14 yarışmacı, her hafta kendilerine verilecek bütçe ile haftanın konseptine en uygun kıyafetleri seçmeye çalışacak ve hesaplı ama doğru giyinebilmenin tüyolarını verecekler.

Hafta içi yapılan yayınlarda her gün kendi seçtikleri farklı bir konsept ile çıkan yarışmacıları, jüri değerlendirecek. En çok "Tarzsın" yorumunu alan yarışmacı hafta sonu yapılacak olan elemeye dokunulmazlık ile katılacak. Konuk sanatçılar ile renklenecek Cumartesi Eleme gecelerinde ise; yarışmacılar jüri üyeleri tarafından puanlandırılacak ve her hafta bir yarışmacı hayallerine veda edecek.