BIST 10.211
DOLAR 32,27
EURO 34,82
ALTIN 2.405,64
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Hatice Teyze CHP kürsüsünde öyle coştu ki...

2B mağduruydu... CHP kürsüde ona yer verdi... Öyle bir hiddetlendi ki, ne Kılıçdaroğlu'nu dinledi, ne de görevliyi... Hatta kürsüyü bile yumrukladı...

Abone ol

 İNTERNETHABER -  Öyle bir dertlenmiş, öyle bir dolmuş ki... Birinin elinden tutup kamuoyunun önüne çıkarmasını bekliyormuş resmen...

CHP kürsüsüne çıkan ve '2B mağduru' olduğunu söyleyen Hatice Teyze CHP kürsüsünde resmen coştu. Ne Kemal Kılıçdaroğlu'nun ne de kendisine uzanan görevlinin 'sakinleşin' uyarısına aldırış etmedi.

Zaman zaman öfkesine hakim olamayan Hatice Teyze, CHP kürsüsünü yumruklayarak, "Kusura bakmayın Sayın Kılıçdaroğlu bu kürsüye çok yumruk atılmıştır. İki yumruk da ben atayım" diyerek Kılıçdaroğlu'nu da şaşırttı.

ETİMDEN SÜTÜMDEN FAYDALANDILAR

Seslerini duyuramadıklarından bahseden Hatice Köse, "Ben işgalciymişim bunu öğrendim. Buna anlam veremiyorum. Niçin benim işgalci dönemimde bana gel gel dediler. Bu zamana kadar oyumdan faydalandılar. Etimden sütümden faydalandılar diyeyim. Şimdi ben niçin işgalci oldum.

BENİ KANSER ETTİLER

Ben niçin kanser oldum. Benim arsam evim değil ben kanser oldum. Beni kanser ettiler. Ben şehirden, apartmandan korkuyorum. İstanbul'un yaylası Beykoz'da büyümüşüm. Beni bu saatten sonra apartmana hapis etmeyecekler. Beni bu yaştan sonra apartmana hapis edenlere hakkımı helal etmiyorum. Bu anayasayı imzalayanlar, bana uykumu haram ettiler. Onlar da rahat uyumasınlar.

ATATÜRK'Ü BEKLİYORUZ

Lütfen bu sesimizi duyun duyurmaya geldim. Bırakmayacağım. Ne kadar ileri giderseniz gidin. Savaşlardan bizi Atatürk kurtardı. 2B'den bizi kim kurtaracak? Bir Atatürk bekliyoruz"
diye konuştu.

KÜRSÜYE İKİ DE YUMRUK ATTI

Trabzonlu Hatice Teyze'nin heyecanlı konuşması hararetli alkışlarla karşılık buldu. Coştukça çoşan Hatice Teyze iyice gaza gelince kürsüden inmek istemedi. Bunun üzerine salon görevlisi gelip kolundan tutarak indirmeye niyet etti. Ancak Hatice Teyze kendini kaptırmıştı bir kere, inmeden önce de kürsüye iki yumruk attı.

Ateşli konuşmasıyla CHP grubunda heyecan dalgası yaratan Hatice Teyze, Kemal Kılıçdaroğlu'nun da bu salı papucunu dama attı.


 KEMAL KILIÇDAROĞLU :ERDOĞAN'IN VİLLASI SİT ALANINDA  

Hatice Teyze'nin ardından kürsüye gelen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu yine yanında belge ve video kayıtları getirmişti. Gündeminde de Başbakan Erdoğan vardı.

"Başbakan Erdoğan'ın 2B yalanları" isimli videoyu partililere izleten CHP Lideri, Erdoğan'ın Çamlıca'daki villasının sit alanında olduğunu iddia etti (DEVAMI)

kemal-kiliçdaroğlu-erdoğanin-villasi.jpg