BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  GÜNCEL

Hastane elektriksiz kaldı

Bir arıza nedeniyle Şişli Etfal Hastanesi'nin elektrikleri kesildi.

Abone ol

Hastanenin imdadına itfaiye ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri yetişti.
Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin enerji hatlarında, saat 16.00'da meydana gelen bir arıza nedeniyle hastaneye elektrik verilemediği, sağlık hizmetlerinin jeneratörlerden elde edilen elektrik yardımıyla yapıldığı öğrenildi.

Kesinti yüzünden hastanenin bazı bölümlerinde aksamalar meydana geldi. Hastaneye başvuran bazı hastalar kabul edilmedi ve başka hastanelere sevk edildi. Hastalar ve hasta yakınları duruma tepki gösterdi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri ve itfaiyeden bölgeye jeneratörler ve aydınlanma araç gereçleri gönderildi.

Öte yandan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, hastane yetkililerinin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'ndan yardım talep etmesi üzerine bölgeye hastanenin tüm elektrik ihtiyacını karşılayacak 4 adet jeneratör ve 2 adet aydınlatma kulesinin gönderildiği belirtildi.

Açıklamada, sağlık hizmetlerinin aksamaması için talep halinde Büyükşehir Belediyesi'nin diğer birimlerinden de takviye yapılmak üzere ekiplerin hazır bekletildiği kaydedildi.