BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,82
ALTIN 2.417,75
HABER /  GÜNCEL

Haşim Kılıç'ın kızı Ayşe Tuba kimdir çocukları

Eski Anayasa Mahekemesi Başkanı Haşim Kılıç oğlu Fatih Samed Kılıç hakkında çıkan FETÖ'den tutuklama kararı sebebiyle gündemde. Haşim Kılıç'ın Fatih Kılıç dışında 3 çocuğu daha var. Kızı Ayşe Tuba Kılıç babası gibi bir hukukçu ve düğünü ile gündem olmuştu.

Abone ol

Eski Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç oğlu hakkındaki FETÖ iddiası ile gündemin ilk sırasında. Neşvehirli olan Haşim Kılıç eşi başörtülü olan ilk Anayasa Mahkemesi başkanıydı. 2007 - 2015 yılları arası Anayasa Mahkemesi başkanlığı görevinde bulunan Haşim Kılıç emekliliğine 1 ay kala kendi isteğiyle görevden ayrılmıştı.

Peki Haşim Kılıç'ın eşi ve çocukları kimdir. Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç’ın kızı Ayşe Tuba Kılıç ile işadamı Mustafa Çubuk’un Sheraton Oteli’ndeki düğünü o dönem çok ses getirmişti.

HAŞİM KILIÇ'IN EŞİ VE ÇOCUKLARI KİMDİR : Haşim Kılıç'ın eşinin ismi Gönül Kılıç. Haşim Kılıç ile eşinin 4 çocukları var.  Haşim Kılıç'ın oğlu Fatih Samed Kılıç FETÖ üyeliğinden aranırken, şu anda yurt dışında olduğu ortaya çıktı.

Haşim Kılıç'ın kızı Ayşe Tuba Kılıç düğünü ile gündeme gelmişti.Ayşe Tuba Kılıç, işadamı Mustafa Çubuk’la evlendiğinde düğününe iş ve siyaset dünyasından çok sayıda isim katılmıştı.

TÜLAY TUĞCU NİKAH ŞAHİDİ

O dönem yılın nikahı olarak adlandırılan nikahı eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek kıymıştı. Gelinin şahitliğini Anayasa Mahkemesi eski Başkanı Tülay Tuğcu ve eski Başbakan Yıldırım Akbulut; damadın şahitliğini ise işadamı Bülent Sungur ve amcası Ali Çubuk yapmıştı.

Haşim Kılıç'ın eşi ve çocukları niye erken emekli olmuştu?

Fatih Samed Kılıç kimdir Haşim Kılıç nereli oğlu FETÖ'cü mü?