BIST 9.006
DOLAR 32,31
EURO 35,07
ALTIN 2.279,76
HABER /  GÜNCEL

Haşim Kılıç'ın eşi ve çocukları niye erken emekli olmuştu?

Haşim Kılıç oğlu Fatih Samed Kılıç hakkında çıkan FETÖ'den tutuklama kararı sebebiyle gündemde. Haşim Kılıç'ın eşi Gönül Kılıç türbanlı olması sebebiyle çok konuşulmuştu. Haşim Kılıç'ın Fatih Kılıç dışında 3 çocuğu daha var. Kızı Ayşe Tuba Kılıç babası gibi bir hukukçu ve düğünü ile gündem olmuştu.

Abone ol

Eski Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç oğlu hakkındaki FETÖ iddiası ile gündemin ilk sırasında. Neşvehirli olan Haşim Kılıç eşi başörtülü olan ilk Anayasa Mahkemesi başkanıydı. 2007 - 2015 yılları arası Anayasa Mahkemesi başkanlığı görevinde bulunan Haşim Kılıç emekliliğine 1 ay kala kendi isteğiyle görevden ayrılmıştı. Haşim Kılıç Anayasa Mahkemesi başkanlığından neden ayrıldığını 'iki başlılık olmaz' sözleriyle özetlemişti. Haşim Kılıç'ın yerien Zühtü Arslan gelmişti. Haşim Kılıç görevi bıraktığını açıkladığı basın toplantısında şunları söylemişti;

-“Dilekçemi gönderdim, artık emekliyim. Bir ay önce böyle bir karar aldım. Konuşmamın başında da söylediğim gibi yasa gereği 2 ay önce başkanın seçilmiş olması bu yıl uygulandı. Şuanda bu çatı altında iki başkan var. Tek çatı altında iki başkan olmaz. Seçilmiş olan arkadaşımın daha rahat çalışması adına emeklilik kararımı aldım.”

HAŞİM KILIÇ'IN EŞİ VE ÇOCUKLARI KİMDİR : Haşim Kılıç'ın eşinin ismi Gönül Kılıç. Haşim Kılıç ile eşinin 4 çocukları var.  Haşim Kılıç'ın oğlu Fatih Samed Kılıç FETÖ üyeliğinden aranırken, şu anda yurt dışında olduğu ortaya çıktı.

Haşim Kılıç'ın kızı Ayşe Tuba Kılıç düğünü ile gündeme gelmişti.Ayşe Tuba Kılıç, işadamı Mustafa Çubuk’la evlendiğinde düğününe iş ve siyaset dünyasından çok sayıda isim katılmıştı.

Haşim Kılıç'ın oğluyla ilgili şok FETÖ kararı

Fatih Samed Kılıç kimdir Haşim Kılıç nereli oğlu FETÖ'cü mü?